Egy mexikói városban nemrég egy már régóta várt esküvőt tartottak. Dona Beba és Don Pancho 40 éve élnek együtt, és nemrég hivatalossá tették kapcsolatukat. A nyolcvanas éveikben járó párt a családok, a barátok és az egész város együtt ünnepelte a nagy alkalomból.

A 86 éves Genoveva Romero Encinas és a 88 éves Francisco Maldonado Valenzuela 2023 januárjában mondták ki az igent egymásnak a San Pedro de la Cueva plébánián. Több száz ember gyűlt össze ünnepelni őket ezen a különleges napon. Dona Beba elragadóan nézett ki fehér ruhájában, amihez egy 2 m hosszú fátyol is tartozott, és egy kisebb, amivel eltakarta az arcát. Don Francisco pedig fekete, cowboy szabású öltönyt és kalapot viselt.

A Városháza előtti tér tökéletes helyszín volt a partihoz, amin több száz ember vett részt. Az esküvői szertartás és a pár iránti szeretet miatt az utazási irodák csomagajánlatokkal segítették az eseményen való részvételt, melyek tartalmazták az oda-vissza utazást és az ételt is. A téren standokat állítottak fel, churrost, sült ételeket, friss italokat, sült húst, hotdogot és más ételeket árusítottak.

A pár egy kis pihenés után érkezett meg a buliba, sokan fotózkodtak velük az “évszázad esküvője” alkalmából.

Dona Beba és Don Pancho története is bizonyítja, hogy a szerelem tarthat örökké. Túlzottan el voltak foglalva az ünnepléssel ahhoz, hogy interjút adjanak és elmeséljék hosszú kapcsolatuk titkát. De biztosak vagyunk benne, hogy a szép közös emlékek is közéjük tartoznak.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét