Sokak figyelmét felkeltette annak a nőnek a videója, aki megosztotta élményét egy olyan fodrászatról, ahol korábban még sohasem járt. TikTokon megmutatta a borzalmas eredményt, szerencsétlenségéből pedig széles körben megosztott, vicces videó lett. A hab a tortán pedig a rengeteg humoros komment volt.

A chicagói humorista, Maggie Hughes DePalo egy elég fura helyzetben találta magát, miután egy olyan fodrásznál járt, ahol korábban még sosem, és elképesztően csalódott lett az eredménytől. Készített az esetről egy videót, amit TikTokon osztott meg.

“Múlt pénteken nagyon szerencsétlen helyzetbe kerültem – kezdte. – Elmentem szárításra egy fodrászatba. Korábban nem jártam még itt, ezért nem ismertem a munkájukat.” Elmondta, hogy miután üdvözölték a fodrászatban, “belevágták” egy székbe, és több ember elkezdte “vadul használni a körkefét” a haján.

“Egyszer, mikor a fejem le volt hajtva, felnéztem, és láttam, hogy valaki valami fehér port szórt a hajamra. A nő, aki eredetileg csinálta, éppen ajtót nyitott, táskákat is árulnak, és sok minden zajlott egyszerre” – mesélte.

Az eredmény kiábrándító volt, azonban ezt félt bevallani, így inkább a borzalmas szárítással távozott. “Nem pont az volt, amire számítottam, de féltem szólni az üzletvezetőnek” – viccelt Maggie.

Így tehát az érdekesre sikerült frizurával távozott, ami olyan magas volt, hogy szinte elérte az autója tetőkárpitját.

A videóra özönlöttek a vicces kommentek, melyek legalább olyan szórakoztatóak voltak, mint maga az eset.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét