Shane Burcaw és Hannah Aylward az a pár, akik a Squirmy and Grubs nevű YouTube-csatorna mögött állnak. Áttörték a korlátokat, és megdöntötték a párkapcsolat és fogyatékosság kapcsán élő tévhiteket. Csatornájukon keresztül bepillantást engednek mindennapi életükbe, hobbijaikba, sőt még a gyermektervezésbe is. Gyakran kapnak kérdéseket a kapcsolatukat illetően, de szerelmük egyre csak erősebb, azt is megosztották, hogy babát terveznek.

A YouTube népszerű párja bízik benne, hogy sikerül elfogadtatniuk az egészséges és fogyatékkal élő emberek közti párkapcsolatot.

Hannah és Shane már 7 éve élnek boldog és teljes párkapcsolatban. Szerelmük során rengeteg kalandot éltek át, egzotikus helyekre utaztak, románcukat pedig a YouTube-on keresztül osztják meg a nagyvilággal.

Amikor elkezdték online megosztani a párkapcsolatuk pillanatait, nem számítottak ekkora érdeklődésre. Romantikus gesztusaik és szívhez szóló pillanataik azonban visszhangra találtak, követőik száma gyorsan nőtt. Shane és Hannah hálásak, hogy megoszthatják szerelmük történetét másokkal, és sokakat inspirálnak arra, hogy a maguk útját járják a boldogság felé.

Shane azt mondja, az idők során megtanulták a kommunikáció, a bizalom és a kölcsönös tisztelet fontosságát. A pár reméli, hogy az örömből és a boldogságból csatornájukon keresztül át tudnak adni a nézőiknek is.

Legyőzték az összes gúnyt és kritikát.

Shane és Hannah szerelmének története sokakat magával ragadott YouTube-on. A párnak azonban az internet sötét oldalával is szembe kellett néznie, hiszen rengeteg bántó kommentet és kritikát kaptak a kegyetlen trolloktól.

Shane gerinc izomatrófiával született, emiatt már 2 évesen kerekesszékbe kényszerült. Ám soha nem hagyta, hogy fogyatékossága határozza meg, és azon dolgozik, hogy felhívja a figyelmet a hozzá hasonló helyzetben lévőkre.

Hannah és Shane online ismerkedtek meg, és gyorsan szerelembe estek. 2020 szeptemberében össze is házasodtak, de ahogy egyre ismertebbé váltak, mind több negatív kommentet és bántást kaptak olyan emberektől, akik nem értik meg az ő vegyes párkapcsolatukat, melyben egy egészséges és egy fogyatékkal élő ember szereti egymást.

Hannah és Shane mindezek ellenére továbbra is megosztja történetét, hogy felhívja a figyelmet egy ilyen kapcsolat örömeire és kihívásaira. Remélik, hogy másokat is inspirálni tudnak a nagyobb elfogadásra és a különbségek megértésére, valamint arra, hogy lássanak túl a fogyatékosságon.

Shane és Hannah elismerést érdemelnek, hogy továbbra is kiállnak az őket ért gyűlölettel szemben, és megosztják történetüket a nagyvilággal.

A boldog pár gyermeket tervez.

A népszerű pár őszintén beszélt arról, hogy lombik program keretében babát terveznek.

Mivel Shane kerekesszékes, jól tudták, hogy a családalapítás nehézségekbe fog ütközni. Utánajártak a lehetőségeiknek, majd úgy döntöttek, a lombik programot választják, miután “2 évig a hagyományos úton” jártak.

Shane egy hasonlattal írta le, mit érez a lombik programmal kapcsolatban, mondván, ez olyan számára, mint egy nagy vizsga.

“Egyáltalán nem készültél fel, már holnap van, és tudod, hogy lehetetlen megtanulnod mindent, amit kell ezalatt az egyetlen éjszaka alatt, hogy tényleg magabiztosan vágj neki” – mondta.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét