Sokszor úgy gondoljuk, hogy a hollywoodi párok élete csupán a tündöklésről szól. De a 36 éves Amanda Seyfried és férje, a 45 éves Thomas Sadoski saját szabályokat állítottak fel a párkapcsolatukban. Elhatározták, hogy maximálisan nyíltak lesznek egymással és a saját feltételeik szerint, a saját tempójukban tesznek mindent. Az eredménye ennek pedig egy virágzó kapcsolat, egy stabil házasság, amit csak csodálni lehet.
Minden párnak a saját útját kell járnia – mások befolyása nélkül. Amanda és Thomas úgy tűnik, megtalálták a maguk útját a boldogsághoz.

Ez a szerelem a csillagokban lett megírva.

Amanda és Thomas 2015-ben találkoztak egy színdarab kapcsán. Akkoriban mindkettőjüknek volt párja, bár a színésznő úgy emlékszik vissza, hogy “mindketten rossz kapcsolatban” voltak. Thomas a közös munka során végig támogatta, segített neki túljutni a pánikrohamain, de sosem flörtölt vele, soha nem viselkedett tiszteletlenül az akkori feleségével. Ettől pedig Amanda szemében még vonzóbbá vált. A két színész között kölcsönös tiszteleten alapuló barátság alakult ki, szigorúan plátói érzésekkel.

De a sorsnak más tervei voltak velük. Később, még ugyanabban az évben véget ért Amanda 2 éves kapcsolata. 1 hónappal később Thomas is elköltözött feleségétől, akivel 8 éve voltak együtt. Nem sokkal ezután egy új film munkálatai kezdődtek, amely miatt a két színész újra találkozott. De ekkor a levegő már izzott körülöttük. 2016 márciusában hivatalosan is bejelentették kapcsolatukat.

Hagyták, hogy a dolgok spontán történjenek.

A kapcsolatuk kezdetétől nyilvánvaló volt, hogy a pár sem a hagyományos párkapcsolati, sem a hollywoodi “szabályokat” nem követi. Kerülték a nyilvánosságot, igyekeztek megőrizni a privát szférájukat. 1 éven belül eljegyezték egymást, és 2016 végén Amanda már nagy pocakkal volt látható. Az eljegyzési gyűrűjük pedig egyáltalán nem volt hivalkodó, egy egyszerű arany gyűrű volt, amilyet sztárok ujján nem igen látni.

2017 márciusában került sor az esküvőre, ami szintén a pár hétköznapi stílusában zajlott. A titkos ceremónián csak ők ketten voltak jelen. Utána átmentek egy közeli kávézóba ebédelni. Úgy tűnik, a nagy napjuk elég spontán volt, és ez tette még szebbé. Ahogy Amanda mondta: “Az esküvő után megkérdeztem, hogy átmehetnénk-e enni egyet a közeli étterembe. Fantasztikus volt.”

Együtt küzdötték le a nehézségeket.

A történetük idillinek tűnik, de ahogyan minden párnak, úgy az ő életükben is voltak olyan kihívások, amelyek még inkább megerősítették a kapcsolatukat. Az egyik ilyen az volt, amikor a Mamma Mia! Sose hagyjuk abba című filmben Amanda mellé Dominic Coopert válogatták be, akivel korábban randiztak. Thomasnak érthető módon volt némi fenntartása azzal kapcsolatban, hogy felesége az exével fog együtt dolgozni.

De nem hagyták, hogy ebből komolyabb konfliktus legyen. Átbeszélték, és a házasságuk csak még inkább megerősödött ezután. Amanda később azt mesélte, hogy nagyon aranyosnak találta a férje reakcióját: “Inkább legyen féltékeny, mint teljesen közömbös. Nagyon jól reagált. Támogató volt, és végül a film is tetszett neki.”

A család mindig az első.

Elég végignézni a közösségi oldalukat, hogy lássuk, ez a pár tényleg hétköznapi életet él. Bár mindketten elfoglaltak a munkájukkal, számukra a 4 éves Nina és az 1 éves Thomas mindig a legelső helyen állnak a fontossági listán. Thomas elárulta, hogy az apaságnak jobban örült, mint bármi másnak az eddigi élete során.

A bájos család a legtöbb időt egy farmon tölti. Mikor arról kérdezték, hogy néz ki egy átlagos napja, Amanda azt felelte, hogy az összes idejét a férjével, a gyerekeivel és az állatokkal tölti. Az együtt töltött sok és minőségi időnek pedig meg is van az eredménye. Amanda szerint a házassága ettől lett még szilárdabb.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here