Andrea Ivanova az egész világ figyelmét felhívta magára a rekord méretű szájával. Most nemcsak még nagyobb ajkakat akar, de célja az is, hogy övé legyen a világ legszélesebb arccsontja. Átváltozását 2018-ban kezdte, hogy egy Bratz babára hasonlítson, és további műtéteken is átesett, beleértve az állcsontját és az áll feltöltését.

Andrea szerint a szája még nem elég nagy.

A közösségi média influenszer, Andrea Ivanova, aki 2018-ban kezdte az átváltozást, új rekordot szeretne felállítani az arcvonásaival, és az ajkait még nagyobbra akarja csináltatni.

Andrea már így is nagy mennyiségű feltöltést kapott, de még nem végzett ezzel. Bár korábban azt nyilatkozta, hogy egyes klinikák egészségügyi aggályok miatt elutasították a további ajakfeltöltést, ő határozottan kiáll célja mellett.

“Még mindig nagyobb szájat akarok, és folytatni fogom még több injekcióval, hogy nagyobb legyen – mondta korábban Andrea. – Az ajkaim még mindig nem elég nagyok, és a mostaninál nagyobbra akarom őket. Minden hónapban újabb feltöltést fogok kapni, meg sem tudom számolni, eddig mennyit költöttem erre.”

Azt is tervezi, hogy övé lesz a világ legszélesebb arccsontja.

A száján kívül Andrea a világ legszélesebb arccsontjával is rekordot szeretne felállítani. “Nem szeretem az átlagos, unalmas kinézetet, rajongok az erős formákért és a különc szépségekért” – mondta a 25 éves nő, aki feltűnően hasonlít egy Bratz babára.

Andrea eddig több mint 1900 dollárt költött arra, hogy szélesebbek legyenek az arccsontjai, de a végétől még messze van: “4 hialuronsavas injekciót kaptam eddig az arccsontjaimba, de egy héten belül még kettőt fogok kapni – mondta Andrea. – A gyógyulás érdekében utána 3 napig kerülnöm kell az arcomon az erős nyomást.”

Elárulta, hogy az arckezelését több klinika is elutasította amiatt, hogy a további injekciók már életveszélyes kockázatot jelentenek.

Nem foglalkozik a negatív kommentekkel.

Andrea, aki eddig már több mint 43 beavatkozáson esett át, elmondta, hogy a külsejére ezidáig több mint 18.000 dollárt költött, ebből az ajkába töltött injekciók kb. 9000 dollárt tesznek ki.

Elismerte, hogy számos negatív véleménnyel találkozott már.

“Nem aggódom az emberek megjegyzései miatt, mivel megvan a magam ízlése és véleménye a szépségről. Ehhez pedig szigorúan tartom magam. Mindenkinek elégedettnek kellene lennie magával, és nem kellene törődnie mások véleményével, mert az élet lényege, hogy boldogok legyünk” – mondta.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét