Az évek során a Vissza a jövőbe szereplői szoros kapcsolatot alakítottak ki egymással. Gyakran találkoznak különböző eseményeken, és ezzel mindig mosolyt csalnak a rajongók arcára. Annak ellenére, hogy Michael J. Fox milyen nehézségekkel küzd, ő is részt vesz ezeken a jó hangulatú találkozókon.

Nemrégiben Michael J. Fox nyilvánosan beszélt arról, hogy a Parkinson-kór mennyire előrehaladott nála. A színész mindig is őszintén beszélt a betegségéről. Ezúttal azt közölte: “Erős fájdalmaim vannak.” Elmondta, a járás is nehezére esik, gyakran elesik és megüti magát.

Az akadályok ellenére Fox mégis erőt vett magán, és részt vett a Fan Expón idén februárban, ahol újra együtt lehetett a film legendás szereplőivel. Az eseményen ott volt Christopher Lloyd, Lea Thompson és Tom Wilson is. Mindenki nagyon lelkes volt, mosolyogtak és fotózkodtak egymással.

Lea Thompson, aki Marty McFly édesanyját alakította a filmben, több képet is posztolt a közösségi oldalán. Ezt írta hozzájuk: “Őszintén csodás volt ma együtt lenni a filmbéli családommal.” Christopher Lloyd szintén megosztott egy fotót: “Megtaláltam a fluxuskondenzátort. Visszahozott minket 2023-ba.”

Nem ez volt az első alkalom, hogy a Vissza a jövőbe sztárjai megmutatták, mennyire szoros kötelék van közöttük. Amikor értesült Michael J. Fox diagnózisáról, Christopher Lloyd támogatóan beszélt barátjáról és kollégájáról, kihangsúlyozva, mennyire fantasztikus embernek tartja.

Lloyd ezt írta a Michael J. Fox Parkinson-kór Kutatási Alapítvány támogatásával kapcsolatban: “A Vissza a jövőbe mindig is több volt, mint egy film. Alapvető értékei az elszántság, az erő, a szenvedély és a barátság, melyek olyan örökséggé váltak, amit akkor el sem tudtunk képzelni. Michael, még elszántabbá tetted a Parkinson-kór elleni harcodat. Ez igazán csodálatra méltó, és mindig örömmel segítek neked.”

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét