2008-ban minden idők leghíresebb pankrátorának kiáltották ki. Hulk Hogan a WWE egyik legnagyobb, élő legendája, akivel kapcsolatban a WWE egy másik visszavonult sztárja, Kurt Angle nemrégiben azt mondta, csak bottal tud járni. Maga Hogan még nem kommentálta a barátja által elmondottakat, de szívből kívánjuk, hogy egészséges legyen.

Barátja szívszorító dolgokat mesélt róla.

A The Kurt Angle Show-ban Angle barátja egészségi állapotáról is beszélt. Elmondta, hogy Hogan hónapok óta bottal jár. Találkoztak, és egy fél órát beszéltek Hogan egészségügyi problémáiról a WWE egyik eseményén.

“Hogan hátát újra megműtötték. Elvágták az idegeket az alsótestében, ezért most nem érzi az alsótestét, így csak bottal tud járni – mondta Angle. – Azt hittem, azért használja a botot, mert fáj a háta. De nem fáj semmije, hiszen nem érez semmit. Nem érzi a lábait, és bottal kell járnia.”

A 69 éves pankrátor nyilvánosan még nem erősítette meg az elmondottakat, és nem is reagált rájuk.

A múltban számos sérülése volt.

Pankrátor karrierje alatt és visszavonulása után tucatnyi különböző műtéten esett át, és sérülésektől szenvedett a hátában, a csípőjében, a gerincében, a térdeiben. 2020-ban aggodalmat keltett a rajongói körében, mikor elárulta, hogy éppen MRI vizsgálatot fognak végezni rajta.

2021-ben lánya, Brooke elmondta, hogy édesapjának az elmúlt évtizedben 25 műtétje volt. Hogan maga is elismerte: “Ki vannak cserélve a térdeim, ki van cserélve a csípőm, a hátam tele van fémmel, és az arcom egy része is fém.”

Hogan, aki a WWE-nél 35 éves karriert mondhat magáénak, 2013 óta nem volt a ringben, de még mindig ő a pankráció történetének egyik legnagyobb és legsikeresebb bajnoka. A legjobbakat kívánjuk neki!

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét