Az ikonikus hollywoodi sztár a világ leggyönyörűbb nőivel dolgozott már együtt. De a szíve csakis Jackie-é, akivel 24 éve van együtt, és aki kitartott mellette egész karrierje során.
Az Adam és Jackie közötti kötelék tökéletes példája az igazán mély, romantikus és tartós párkapcsolatnak.

A mozi iránti szenvedélyük hozta őket össze.

Jackie Titone a középiskola után modellkedni kezdett, de aztán néhány évvel később már inkább a színészet érdekelte, miután 1999-ben megkapta első szerepét. Adam Sandler ekkor már ismert és jól kereső színész volt, aki az 1990-es években olyan filmekben játszott, mint a Happy, a flúgos golfos, a Nászok ásza és a Billy Madison: A dilidiák.

Az Apafej című film forgatásán ismerték meg egymást. A feltörekvő színésznő Rob Schneiderrel találkozott egy kisebb jelenet forgatása közben, és Rob volt az, aki később bemutatta őt Adam Sandlernek, aki az egyik közeli barátja volt. Végül Adam úgy döntött, beválogatja Jackie-t a filmbe, aminek a producere is volt.

Annak ellenére, hogy csak egy kis szerepet kapott a filmben, mégis megváltozott az élete. Bár a film megjelenése utáni hónapokban nem köszöntött rá a rég vágyott siker, Adam Sandler szívét elnyerte.

4 évvel később összeházasodtak.

Románcuk kibontakozását követően több produkcióban dolgoztak együtt, például Az 50 első randi és a Kellékfeleség című filmekben. A közös munkával párhuzamosan a kapcsolatuk is szépen fejlődött, 2003. június 22-én összeházasodtak. Hírességek egész sora volt hivatalos a Malibuban megtartott nagy eseményre, köztük Sharon Osbourne és Jennifer Aniston.

Két lányuk születése koronázta meg kapcsolatukat.

2006-ban született meg Sadie, akinek érkezését Adam röviden és tömören újságolta el a nagyvilágnak: “A gyerek egészséges! A feleség egészséges!” 2008 novemberében született meg második lányuk, Sunny. A gyerekek már közreműködtek apjuk néhány filmjében, például a Hotel Transylvaniában szinkronszínészként és a Gyagyás gyilkosságban.

Egy interjúban Sandler elmondta, hogy Sadie és Sunny akartak szerepelni a filmekben, mert ők is osztoznak a szüleik szenvedélyében. “Egész évben azt kérdezgették tőlem: ‘Apa, szerepelhetek a következő filmedben?’” – mesélte Sandler.

Jackie a férje leghűségesebb szövetségese.

Minden sikeres férfinak szüksége van egy olyan nőre, aki mellette áll jóban és rosszban. Annak ellenére, hogy többszörösen díjnyertes filmeket mondhat magáénak, Adam Sandler sem lenne ugyanaz az ember Jackie nélkül.

Adam felesége folyamatosan jelen van a forgatásokon, és biztatja a férjét arra, hogy a maximumot nyújtsa. Sandler felidézett egy esetet, amikor Jackie segített neki egy csókjelenetben, amit régi kollégájával, Jennifer Anistonnal forgatott. “Az egyetlen kínos rész az egészben az volt, amikor meghallottam, hogy a feleségem azt kiabálja: ‘Erősebben! Szenvedélyesebben csókold!’” – mesélte Sandler.

Jackie támogatása nélkül Adam talán nem is fogadta volna el az összes projektjét, mert egyik-másik esetében félt attól, hogy képes-e helytállni. Sandler elárulta, hogy sok szerepet kifejezetten Jackie unszolására vállalt el, például a Csiszolatlan gyémánt című filmben is, mert attól tartott, hogy túl nagy kihívást jelentenek számára.

“Olvastam, imádtam a filmet, de rettegtem megcsinálni. Aztán megkértem Jackie-t, hogy olvassa el. Ezt együtt szoktuk csinálni, én és Jackie átbeszéljük, hogy mit tegyek. Ő erőt ad, és elszántságot ahhoz, hogy beleugorjak az ilyesmikbe” – mondta Sandler.

Nagy a szerelem 24 év után is.

Adam és Jackie már 24 éve alkotnak egy párt, de az idő mit sem változtatott a kapcsolatukon. Amikor 2020-ban a házassági évfordulójukat ünnepelték, a színész ezt írta az Instagram-oldalára: “22 évvel ezelőtt összetalálkozott a tekintetünk, és egymásba estünk. Szeretlek, örökös csajom.”

Szoros és boldog kapcsolatuknak két titka van: a bizalom és a vonzalom. Sandler őszintén beszélt erről: “Csak töltsetek együtt időt. Ügyelj arra, hogy ne légy külön túl sokáig, és csak lógjatok együtt.” Emellett hangsúlyozta a nyíltság és a minőségi idő fontosságát a kapcsolatban. “Nekünk már az is jót tesz, ha csak egy órát együtt tölthetünk.”

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here