A Bűbájos boszorkák színésznője élvezi az életet, és ragyogóan néz ki ma is. A kétgyermekes anyukának nagyon egészséges nézőpontja van az életről, és ezt örömmel osztja meg a rajongóival is.
Milano nyíltan beszél arról, hogy az arcán beavatkozást végeztek, őszintesége miatt pedig még jobban csodáljuk őt.

Hálás, hogy 50 éves lett.

50. születésnapján a színésznő egy fotót posztolt, amin az arca természetesen, smink nélkül látható. Ezt írta hozzá: “Ez az 50. Nincs filter. Nincs szerkesztés. Nincs smink.” Hozzátette: “A mai napot ugyanúgy fogom tölteni, mint a többit. Kicsit mozgok, sokat szeretek, megcsinálom a feladataimat, és számolom az áldásokat.”

A kétgyermekes anyuka számára fontos a valódiság és a jelenben való létezés. Elhatározta, hogy csakis az élet jó oldalát nézi. “Örülök, hogy itt lehetek. Pont itt. Pont most. Ebben az időben. Az én időmben. A te idődben.”

Eldöntötte, hogy elfogadja és szereti magát mindenáron.

Milano a 48. születésnapján is természetes fotót posztolt magáról, ahol szintén nincs rajta smink, és nyíltan felvállalta, hogy öregszik. De emiatt nem stresszel és nem aggódik. “Nincs smink. Csak a bőröm, amiben ma már nagyon jól érzem magam.”

A színésznő szerint önmagunk elfogadása kulcsfontosságú ahhoz, hogy boldogok legyünk. “A testem recsegő hangokat ad járás közben. A lányom a minap megkérdezte tőlem, miért lötyög úgy a fenekem… De mindent egybevéve hálás vagyok ezért az életért. Az én életemért.”

Aztán megjegyezte: “Ha azt mondanák, hogy a következő életemben eldönthetem, ki leszek, újra magamat választanám.”

Egy kis trükk nincs ellenére.

A még mindig ragyogó Alyssa nem titkolja, hogy fiatalos ragyogásának megőrzéséhez injekciókat is igénybe vesz. Amikor TikTokon megkérdezték tőle, mit használ a ráncaira, egyszerűen rávágta: “Botoxot!”

“… a nevetőráncaim mélyebbek, mint a homlokomon lévő ráncok…”

A botoxtól eltekintve Alyssa nagy híve az egészséges életmódnak. Egy interjúban elmesélte, hogy van egy bió kiskertje, ahol sok időt tölt a gyerekeivel. “Két gyerek anyukájaként nagyon fontos számomra, hogy egészségesen táplálkozzunk. Ha a bió nem jöhet szóba, akkor a lehető legegészségesebb opciót választom.”

Alyssa azzal is tisztában van, hogy nemcsak az egészséges életmód határozza meg a kinézetünket, hanem az is, hogy mit érzünk. “Mindig is azt vallottam, hogy amíg a nevetőráncaim mélyebbek, mint a homlokomon lévő ráncok, addig rendben van az életem.”

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét