A színésznő, miután egy viharos időszakot töltött a reflektorfényben, úgy döntött, elhagyja Hollywoodot, és új fejezetet kezd egy új országban. Amber Heard lánya 2 évvel ezelőtt született béranya segítségével. Azt a döntést hozta, hogy a zajos Hollywoodtól távol fogja felnevelni őt.

Amber Spanyolországba költözött.

Amber Heard barátja elárulta, hogy a színésznő úgy döntött, elhagyja Hollywoodot, és kislányával Spanyolországba költözik. A barát azt is megosztotta, hogy Amber jól érzi magát ott, annál is inkább, mivel beszél spanyolul. “Nagyon jól tud spanyolul, és boldog ott, a nyüzsgéstől távol nevelheti a lányát.” Azzal kapcsolatban, hogy a színésznő tervezi-e a visszatérést, a barát elmondta: “Nem hiszem, hogy sietne vissza dolgozni vagy Hollywoodba, de valószínűleg vissza fog térni, ha eljön az ideje egy megfelelő projekt miatt.”

Beszámolók szerint a színésznő tavaly eladta kaliforniai otthonát, és azóta jelentős időt tölt Madridban.

Most az anyaságra koncentrál.

Mióta távozott Hollywoodból, Amber Heard annak szenteli az idejét, hogy nevelje 2 éves lányát. Az utóbbi időben a paparazzik folyamatosan úgy látják őt, hogy a lányával tölti az idejét, és nagyon boldognak tűnik. A 37 éves Heard jókedvűnek tűnt akkor is, mikor rajongókkal fotózkodott. Igazán élvezi az új életét: “Nagyon szeretem Spanyolországot. Remélem, itt maradhatok, szeretek itt élni.”

Miközben Heard döntése, hogy Spanyolországba költözik, meglepő lehetett a rajongók számára, úgy tűnik, ő elégedett, hogy visszavonultabb és nyugodtabb életet élhet, távol a rivaldafénytől. Az, hogy végül visszatér-e Hollywoodba, továbbra is bizonytalan, de egyelőre élvezi az új életét Spanyolországban, és örömét leli az anyaságban.

Számos nővel előfordul, hogy egyedülálló szülővé válik. Egy gyermek egyedül történő felnevelése rengeteg erőfeszítést és szeretetet igényel. Amber döntése, hogy a gyermekét a nyüzsgéstől távol nevelje fel, meglehetősen ésszerű döntésnek tűnik.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét