A tudatalattinknak nagy hatása van arra, hogyan viselkedünk, mit teszünk és hogyan látjuk a körülöttünk lévő dolgokat. A tudatalattink raktároz mindent, amit valaha láttunk, éreztünk, tapasztaltunk. A következő képek több dolgot rejtenek, hogy közülük melyiket veszed észre először, megmutatja a szerelemhez fűződő viszonyodat. Egyes pszichológusok szerint ez a technika nagyon hasznos, mert segít felfedezni az elménk rejtett zugait.

Mit látsz először? – 1. kép

A két macskát

Ha a két macskát pillantottad meg először, határozott és szókimondó vagy. Az életed a jólét és a szépség, a humor és az egészség körül forog, és ezt becsülöd a szerelemben is. Egyesek szerint önző vagy, de csak szeretsz önmagad lenni, és nem tűrsz semmilyen külső kontrollt. Néha egyedül akarsz lenni, és azt sincs kedved megmagyarázni, hogy miért.

 • Személyiség: Független vagy, és elégedett önmagaddal. Nem számít, milyen magasról esel le, mindig a talpadra esel.
 • Szerelem: A függetlenséged kissé nehézkessé teszi a magánéletedet. Hosszútávú kapcsolatokban nem érzed magad a legjobban, gyakran inkább elmenekülsz ezek elől.

A kutyát

A nyugalom és a jó közérzet számodra fontosak. Hiszel az igaz szerelemben, és hajlandó vagy addig várni rá, amíg csak kell, ezért még a magányos péntek estéket is bevállalod. Hűséges vagy, felelősségteljes, megbízható és nyugodt. Hiszed, hogy megéri várni az igaz szerelemre. Minden helyzetben meglátod a jót.

 • Személyiség: Szerető, törődő és nyugodt – ez vagy te.
 • Szerelem: A család számodra a legfontosabb. Egy kapcsolat neked leginkább egy egység és egy barátság. Meg kell tanulnod bíznod abban, akivel élsz.

Mit látsz először? – 2. kép

A rókát

Pozitív és romantikus természetű vagy. Nagyon szoros a kapcsolatod a természettel, és a szerelemben is hasonló értékrenddel rendelkező párt keresel. A rókának a mondákban jelentése is van, spiritualitást és ravaszságot szimbolizál.

 • Személyiség: Nagyon tiszteletreméltó ember vagy, a bölcsesség a szuper erőd.
 • Szerelem: A szabadság nagyon fontos számodra. Egészen addig nincs gondod a hosszútávú kapcsolatokkal, míg nem érzed magad csapdában.

A delfint

Ha a delfint látod meg először, kifinomult személyiséged van, gyakran tartanak szerencsésnek. A szerelemben intelligens és csendes párt keresel. Elbűvölő vagy, az emberek szeretnek a közeledben lenni, és ez tetszik neked. Eszes vagy és okos, viselkedésed kiegyensúlyozott.

 • Személyiség: Kedves vagy, békés és harmonikus.
 • Szerelem: Nagy családot, nagyon nagy családot szeretnél. Mindenkivel törődsz, az unokatestvéreiddel, nagybácsikkal, nagynénikkel is. Mindig emlékszel rá, hogy ki mit szeret, és mikor van a születésnapjuk.

Mit látsz először? – 3. kép

A férfi arcát

Művészi és kreatív vagy, az életed csupa kaland. Minden nap hoz neked valami újat, valószínűleg új szerelmet is. A félig üres pohár nem a te személetmódod, neked a pohár mindig tele van, vagy inkább még túl is csordul. Mindenben találsz valami szórakoztatót.

 • Személyiség: Folyamatosan pezsegsz és az energiáidat a körülötted lévők is átveszik.
 • Szerelem: Azt gondolod, még nem állsz teljesen készen egy komoly kapcsolatra, de egy nap találkozol azzal a különleges emberrel, aki ezt elfeledteti veled.

A nő arcát

Az anyaság és a kedvesség a két címszó, amivel téged jellemezni lehet. Mindig a számodra fontos emberekre gondolsz, élvezed, hogy törődhetsz velük. Kész vagy segíteni bármikor bárkinek, minden barátod tudja, hogy szó szerint egyetlen telefon, és már ott is vagy.

 • Személyiség: Hihetetlenül melegszívű és szerető vagy. A te szívedben mindenkinek jut hely.
 • Szerelem: A gondoskodás, a kifinomultság és az egyensúly számodra a legfontosabbak a szerelemben.

A gyerek arcát

Szereted, ha gondoskodnak rólad. A szerelemben nem szereted megtenni az első lépést, de még a másodikat sem. A párkapcsolatodnak az őszinteségen, a spiritualitáson és a harmónián kell alapulnia. Nagyon csendes vagy, és nem szeretsz nagy döntéseket hozni.

 • Személyiség: A szépség, az odaadás és a hűség a legfőbb jellemvonásaid.
 • Szerelem: Hűséges vagy és elkötelezett mindaddig, míg semmiről nem kell döntened.

Az arcot a vízben

A szerelmi életedben a szabadság az, amire vágysz. Az életedet könnyedén és a maximumon éled, nagyon könnyen szerzel barátokat, és nem hiszel a mély érzésekben. A pillanatnak élsz, és egyáltalán nem aggódsz a holnap miatt, igazából semmin nem vagy hajlandó aggódni. Az élet neked szuper, történjék bármi is.

 • Személyiség: Nagyon laza vagy, egyesek szerint túl felszínes.
 • Szerelem: Nem bírod az elkötelezettséget, inkább legyen sok barátod, mintsem egy valakit közelebb engedj magadhoz.

A női alakot

Szeretsz a figyelem középpontjában lenni. Eszes vagy, és értékeled, ha mások észreveszik ezt, de azt sem bánod, ha a külsődre figyelnek fel. Társasági ember vagy, aki mindig jókedvet hoz magával. Az emberek szeretnek a környezetedben lenni, de néha irigység is felütheti a fejét a részükről, hiszen mindig remek ötletekkel állsz elő.

 • Személyiség: Szeretsz szórakozni, számodra az élet erről szól. Semmi nem tud felidegesíteni vagy lehangolni.
 • Szerelem: Mélyen legbelül kicsit félsz egy komoly kapcsolattól és az elköteleződéstől, ezért inkább távol tartod magad a szerelemtől.
A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét