Angelina Jolie nem csupán gyönyörű nő és elkötelezett humanitárius. 6 gyermek édesanyja is, gyermekei: Maddox, Pax, Zahara, Shiloh és az ikrek, Vivienne és Knox. Nyíltan beszélt arról, milyen érzés ennyi gyereket nevelni. Szavai pedig inspirálóak.

Egy interjúban Jolie elmondta, gyerekei kedvességre tanítják őt. Az egyik legfontosabb dolog az őszinteség és a kedvesség: “Nagyon őszinte vagyok a gyerekeimmel. És nagyon emberi vagyok a gyerekeimmel.”

Az anyaság az egyik legfontosabb dolog az életben, nem véletlen, hogy Jolie-t sokszor láthatjuk gyermekeivel mindenütt – koncerteken, üzletekben, díjátadókon. Úgy tűnik, rátalált élete legfontosabb szerepére.

A színésznő próbálja elfogadni gyermekei személyiségét, és nem erőltet rájuk semmit az akaratuk ellenére. Bölcs anyaként segít a legjobb tulajdonságaik fejlesztésében: “Légy mellettük, támogasd és segítsd a fejlődésüket a személyiségük minden terén.”

Angelina számára fontos a gyermekei saját személyisége iránti tisztelet, hiszen mindenki más és mindenkinek másra van szüksége: “6 nagyon egyedi emberi lény él az otthonomban. Segítenünk kell nekik, hogy kitalálják, kik is ők.”

Jolie elmondta, hogy gyermekei kedvessége gyógyítólag hat rá, ez segített neki átvészelni a nehéz időket.

“Semmilyen értelemben nem vagyok tökéletes szülő” – mondta. A színésznő folyton megkérdezi magától: “Jó dolgot teszek? Jó, amit mondok?”, hiszen törődő édesanyaként a legjobb jövőt szánja gyermekeinek.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét