A Szikla három lány büszke apukája. Legidősebb lánya, Simone 21 éves, ő a színész előző házasságából, Dany Garciától született. Két fiatalabb lánya is van, Jasmine 7, Tiana pedig 4 éves. Az ő édesanyjuk Dwayne jelenlegi felesége, Lauren Hashian.

Johnson szíve szeretettel és büszkeséggel van tele, amit az is jól mutat, hogy milyen gyakran posztol cuki fotókat a lányaival, akikkel nagyon szoros köteléket alakított ki.

Lányos apukaként megtanult gyengédebb lenni.

Johnson arról beszélt, milyen lányos apukának lenni, és megemlítette, hogy jóval elfogadóbb és kedvesebb lett. “Azáltal, hogy figyelek és gyengédebb vagyok, képes vagyok bármilyen problémát megoldani, mégpedig velük együtt, közösen.”

Bepillantást enged az apai pillanatokba online is.

Johnson egy videót posztolt, amin megmutatja, hogy a két lánya teljes átalakítást végez rajta. Nemcsak kisminkelték, de még egy hosszú, szőke parókát is kapott. “Az első reggel, amit újra itthon töltök a két tornádómmal. Már reggel 8-kor ragaszkodtak ahhoz, hogy egy karácsony előtti átalakítást végezzenek rajtam. Még nem láttam magam a tükörben, de ha olyan jól nézek ki, ahogyan érzem magam, akkor már nyertem” – írta.

Legidősebb lánya apja nyomdokaiba lépett.

A színész elsőszülött lánya, Simone az álmát váltotta valóra azzal, hogy aláírt a WWE-nél. Ezzel a lépéssel történelmet is írt, hiszen ő lett a WWE első negyedik generációs szupersztárja és egyben legfiatalabb versenyzője, ami hihetetlen elszántságát és tehetségét is bizonyítja.

A színész már nem is lehetne büszkébb rá, és alig várja, hogy a küzdőtéren láthassa brillírozni. “Aláírta a szerződését a WWE-vel, és ettől eldobom az agyam. Először is, micsoda megtiszteltetés, hogy a lányom a nyomdokaimba akar lépni, de közben a saját útját akarja járni, ami nagyon fontos” – mondta a büszke apa.

Számára a család az első.

Johnsonról köztudott, hogy mennyire elkötelezett apa. Számára mindig a szerettei a legfontosabbak, színészként és producerként úgy egyensúlyozik a magánélete és az elfoglaltságai között, hogy minőségi időt tudjon együtt tölteni feleségével és gyermekeivel.

“A kislányaim apukájának lenni a legfontosabb feladat számomra az életben. Hogy felneveljem őket, és mindig ott legyek nekik az életük kritikus éveiben is. Tudom, milyen az, mikor nem vagyok jelen apaként a sok elfoglaltság miatt. Nem hagyom, hogy ez újból megtörténjen” – mondta.

Téged is inspirál Dwayne Johnson családja iránti elkötelezettsége?

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét