Arnold Schwarzenegger őszintén tekintett vissza exfeleségével, Maria Shriverrel történt “kemény” szakítására és arra, hogy “fájdalmat” okozott a családjának. Bátorsága csodálatra méltó, hiszen mert beszélni a kudarcairól, és beismerte a hibáit is.

Schwarzenegger szívből szólt.

A Netflixen bemutatott, 3 részes Arnold című dokumentumfilm-sorozatában az ikon kendőzetlenül beszél az életéről.

Arnold Schwarzenegger és Maria Shriver 25 éven át voltak házasok, mielőtt kapcsolatuk 2011-ben zátonyra futott. A szakítás oka a nyilatkozatok szerint az volt, hogy a színésznek van egy 25 éves gyermeke, Joseph Baena az egyik háztartási alkalmazottjuktól, Mildred Baenától.

Schwarzenegger a megcsalással kapcsolatos családi botrányra utalva megjegyezte: “Az emberek emlékezni fognak a sikereimre, de ezekre a hibákra is emlékezni fognak.”

A hollywoodi legenda bevallotta: “Ez nagyon nagy terhet rakott a házasságomra és a gyerekeimmel való kapcsolatomra is. Elég fájdalmat okoztam a családomnak. Ezzel kell együtt élnem életem végéig.”

Shrivert a nehézségek csak még erősebbé tették.

A szakítás után Schwarzenegger exfelesége, Maria Shriver küszködött, és egy apácától kért útmutatást, hogy meg tudjon békélni a helyzettel.

Shriver bevallotta, a szakítás után arra volt szüksége, hogy “csendben” maradjon. A 67 éves nő elmondta: “Soha nem engedtem meg magamnak, hogy érezzek, hogy sebezhető legyek, hogy gyenge legyek, hogy összerogyjak. De a világ megtette velem.” Elmondta azt is, hogy Schwarzenegger óriási hírneve miatt gyakran érezte magát láthatatlannak.

A nehéz válást és az egyedüllétet követően Shriver megtanulta értékelni saját magát, és együttérzés alakult ki benne azok iránt, akik hozzá hasonló helyzetben vannak.

Valóra váltotta az álmát.

A dokumentumsorozatban exkluzív régi felvételek is láthatók, köztük a sztár súlyzós edzéseiről is. Schwarzenegger azután emelkedett a hollywoodi sztárok közé akcióhősként, hogy szerény körülmények közül indult Ausztriából.

A hollywoodi sikerre való törekvéseivel kapcsolatban elmondta: “Láttam magam azon a színpadon. Emberek ezrei kiabálták, hogy Arnold! Arnold! Arnold!” Hozzátette: “Rengeteg dolgot kellett megtanulnom, és sok nehézségen kellett túljutnom.”

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét