Arnold Schwarzenegger és Maria Shriver szeretete erősebb, mint valaha, és bár elváltak, de mindketten teljes szívükkel a közös gyerekeikre fókuszálnak.
A konfliktusok ellenére szülőként és nagyszülőként is példásan állnak helyt együtt.

A kezdetek

Arnold és Maria 1977-ben ismerkedtek meg egy tenisztornán. Mindketten teljesen különböző világból jöttek: Arnold mindössze 20 éves volt és 5-szörös Mr. Universe győztes, Maria pedig újságíróként építgette a karrierjét. Arnold már a fiatal évei alatt sok figyelemre méltó filmet készített, Maria pedig a CBS News csapatába került be.

1986 áprilisában házasodtak össze Massachusettsben, az eseményen 500 vendég volt jelen. Ezen a különleges napon életük legszebb emlékeit szerezték meg.

Nagy szeretetben gyarapodó család

A pár nagy szerelemben élt, hamarosan meg is született első gyermekük. Katherine 1989 decemberében jött világra, de a szülők nagyobb családra vágytak. A következő években a gyerekek száma szépen gyarapodott. 1991 júliusában megszületett Christina, őt két fiú követte a sorban, Patrick és Christopher.

Rengeteg közös vakáció és élmény színesítette a család életét, amikről rendszeresen meg is örökítettek pillanatokat. A család végre teljessé vált és élvezte a boldogságot.

Amikor a sors közbeszól

Szeretettel telve egykor Hollywood legszebb párjának számítottak, Arnold és Maria mégis eljutottak odáig, hogy bejelentették: elválnak. Elmondták, az életük középpontját mindig is a gyermekeik jelentették, és szülőként a jövőben is együtt fognak működni.

Különválva, de együtt a gyerekekért

A válás ellenére mindkét szülő szoros kapcsolatot ápol a gyerekekkel. Amikor születésnapról vagy más családi eseményről van szó, mindketten jelen vannak. Ez mutatja, mennyire tisztelik és szeretik a gyermekeiket. Bár egyesek szerint Maria és Arnold között a szeretet nem feltétlenül kölcsönös, azt láthatjuk, hogy a családtagjaikat egyformán szeretik.

Igaz szeretet és tisztelet a család iránt

2020-ban, mikor Arnold születésnapját ünnepelték, az egész család jelen volt a tortákkal és süteményekkel teli asztal körül. A családtagok közti szeretet és kötődés jól látható, pedig a gyerekek már felnőttek, köztük vannak, akik meg is házasodtak. Az ilyen szeretetet megkérdőjelezni sem lehet.

Nagyszülőként új szerepben

A legidősebb gyermekük, Katherine tette nagyszülővé Mariát és Arnoldot. Elmesélte, hogy mindkét szülő imád nagyszülő lenni, hiszen ez egy egészen új szerep számukra. Követnek el ugyan hibákat, de túlcsordul bennük az öröm.

Katherine és Chris már a második gyermeküket várják, a nagyszülők boldogsága pedig nem is lehetne nagyobb, hogy újból bővül a család.

Példaértékű hozzáállás

Arnold és Maria boldogok a nagyszülői szerepekben. Bár útjukat már külön folytatják, mindig ott lesznek, hogy támogassák a gyermekeiket. A család életében soha nem lesz egy unalmas pillanat sem, hiszen minden együtt töltött perc számukra nagyon értékes. Arnold és Maria szeretetének középpontjában továbbra is a gyermekeik állnak, a családi köteléket a lehető legszorosabban őrzik.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét