Szokták azt mondani, hogy előfordul, hogy rosszkor találkozunk az igazival, márpedig egy második esély erre csak keveseknek adatik meg. Mila Kunis és Ashton Kutcher 14 és 19 évesek voltak, mikor megismerték egymást, ekkor egy szimpla barátságon kívül nem sok minden történhetett még közöttük. De a sors 14 évvel később újra összehozta a színészeket és tette őket Hollywood egyik legstabilabb párjává.
Az ő történetük is bizonyítja, hogy a szerelem beteljesülésének megvan a maga ideje.

1998-ban mutatták be az Azok a 70-es évek show című tévésorozat első részét, amelyben Ashton Kutcher Michael Kelso szerepében debütált. A szereplők között ott volt Mila Kunis is, aki 17 évvel később Ashton felesége lett. Mila, aki 9 évesen kezdte színészi karrierjét, aligha gondolta, hogy ezzel a sorozattal fog hírnevet szerezni magának.

Mila és Ashton gyakorlatilag együtt nőttek fel a sorozat forgatása közben. Bár az általuk alakított karakterek néhány évadon át egy párt alkottak, a színészek között romantikus kapcsolat ekkor még nem alakult ki. Mikor a forgatások elkezdődtek, Mila csak 14 éves volt, Ashton pedig 19. A fiú számára Mila olyan volt, mintha a húga lenne. Azt mesélte, hogy egyszer még a kémia házit is megcsinálta helyette.

“Elsőre azt gondoltam, jóképűnek találhat engem. Aztán nemsokára már csak idegesítő voltam számára, mert úgy viselkedtem mint egy báty” – mesélte Ashton.

Hogy megkapja Jackie szerepét, Milának füllentenie kellett. Azt mondta a szereplőválogatón, hogy nemsokára betölti a 18-at, mivel ennyi idősnek kellett lennie ahhoz, hogy meghallgassák. Nem csoda, hogy mikor az egyik jelenetben először kellett megcsókolnia Kelsót, az volt a való életben is a legelső csókja. A forgatáson senki sem gondolta volna, hogy később majd Hollywood egyik legszilárdabb párkapcsolata lesz az övék.

“Arra gondoltam, annyira cuki, olyan, mint egy Calvin Klein-modell – emlékezett vissza Kunis. – Aztán pedig arra, hogy: ‘Meg kell csókolnom?’ Annyira ideges voltam, és kényelmetlenül éreztem magam. Teljesen bele voltam esve.”

A 7. évad után Ashton nem újította meg a szerződését a sorozat készítőivel, hogy a filmes karrierjére tudjon koncentrálni. Így került be a Hullámtörők című filmbe 2006-ban. Tehát már nem szerepeltek közös produkcióban Milával, de továbbra is tartották a kapcsolatot. “Ha összefutottunk, mindig érdeklődtünk, hogy mi van a másikkal, megkérdeztük, hogy van, milyen az élete. De eszembe sem jutott a szerelem” – mesélte Kunis.

2005-ben Kutcher feleségül vette Demi Moore-t. Ezzel egyszerre nevelőapja lett a színésznő 3 lányának is. 2011-ben elváltak, Milának pedig szintén ekkor ért véget a 8 éves kapcsolata Macaulay Culkinnal.

2012-ben találkoztak újra a Golden Globe-díj-átadón. Ez volt az első alkalom, hogy a barátságon kívül más is felmerült köztük. Mila elmesélte, hogy meglátott egy vonzó férfit, de csak később jött rá, hogy az Ashton volt. “Furcsa érzés volt, ránéztem erre a pasira és úgy éreztem, mintha öröktől fogva ismerném” – mondta Kunis.

Bár Ashton is érzett némi szikrát, még nem állt készen egy új kapcsolatra ilyen röviddel a válása után.

Ashton ezután azt tervezte, hogy az egyik barátjának bemutatja Milát – a lány tudta nélkül –, de a barát nem jelent meg azon a bizonyos bulin. Viszont a kémia egyre intenzívebben kezdett működni köztük azon az éjszakán, és elcsattant az első valódi csók is. “Annyira egyértelmű volt, hogy van valami köztünk” – emlékezett vissza Ashton.

Ettől kezdve nagyon sok időt töltöttek együtt, de megállapodtak, hogy barátságon kívül nem lesz más köztük, csak jól fogják magukat érezni együtt. 3 hónappal később azonban Mila már nem elégedett meg ennyivel, komolyabb érzései lettek Ashton iránt. Úgy döntött, ezt el is mondja neki, a válasz pedig az volt, hogy költözzenek össze. Ezzel hivatalosan is elkezdődött a kapcsolatuk.

Úgy kezdtek randevúzni, hogy azt gondolták, soha nem házasodnak össze. De 2014-ben sikerült meglepniük mindenkit, mikor Mila megmutatta az eljegyzési gyűrűjét: “Azt hiszem, ezzel mindenkit megleptünk. Mikor igent mondtam, szerintem ő is és én is meglepődtünk az egészen.”

Ugyanabban az évben megszületett a lányuk, Wyatt Isabelle. Miután már 17 éve ismerték egymást, egy gyönyörű ceremónián összeházasodtak 2015-ben. Egy évvel később megszületett fiuk, Dimitri is. Jelenleg egy vidéki házban élnek, Ashton pedig gyakran oszt meg fotókat és videókat az életükről.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here