Ez a nő igazi szenzáció lett TikTokon. Az egyediség és merészség megtestesítőjévé vált azzal, hogy arcán tetoválásokat és 29 piercinget visel. Ismerd meg a történetét!

A tetovált nagymama.

A TikTok-szenzáció – @lefthanded_granny – ámulatba ejtette az internet népét megdöbbentő külsejével. A 41 éves nagymamának 29 piercingje van – nagyrészt az arcán –, valamint feltűnő tetoválásai, gyémánt fogékszere és színes parókákból kész gyűjteménye. Videói több milliós nézettségeket érnek el. Kíváncsi kommentelőktől gyakran kap kérdéseket arra vonatkozóan, mennyire volt fájdalmas a tetoválások és piercingek készítése, valamint arról, hogy mik a jövőbeli tervei a testmódosításokra vonatkozóan.

Mikor a már meglévő piercingjeiről kérdezték, elmondta, hogy az arcán 20 van belőlük, egy a nyelvében és 3 vagy 5 a füleiben. Van a mellbimbójában és a köldökében is.

Csak úgy özönlenek a kritikák.

Gyakran közzéteszi a tetoválásokkal és piercingekkel kapcsolatos terveit TikTokon, és visszajelzést kér a követőitől. Általában nem nyeri el a tetszésüket. Egy kommentre válaszolva azt mondta, nem fogja megbánni a döntéseit, és gyönyörűnek érzi magát. Egy másik kritika az öregedés következményeire irányult, de azt a magabiztos választ kapta a nagymamától, hogy azt csinál a testével, amit akar.

Lowbret piercingjéről is mutatott videót, amit az alsó ajak alá szúrtak be, de a kritizálók szerint ez már túl sok, és nem értettek egyet a döntésével.

Dicséreteket is kap.

Bár a negatív véleményeket nem tudja elkerülni, online közösségétől dicséreteket is kap. Követői rajonganak egyedi stílusáért, a kommentekben cukinak és fantasztikusnak is nevezik. A rózsaszín haját, a piercingeken függő láncait is dicsérik, egyesek igazi ikonnak tartják.

Úgy tűnik, családja is őszintén támogatja. Mikor lánya is szerepelt az egyik TikTok-videóban, azt mondta, szerinte az édesanyja tökéletes úgy, ahogyan van, és nem szeretné, hogy másként nézzen ki.

Következő piercingje igencsak ellentmondásos.

A TikTok-szenzációvá lett nagyi már elmesélte azt is, mi a következő vágya. Egy állkapocs piercing, ami a nyelv alsó részétől indul, több rétegnyi szöveten hatol át, és az áll alatt ér véget. Az egyetlen probléma, hogy ezt a fajta testmódosítást illegálisnak tekintik Indiana államban, ahol a nő jelenleg él.

Ennek ellenére meg akarja csináltatni. Úgy véli, hamarosan talál valakit, aki elkészíti majd neki. Meg van győződve róla, hogy még a fájdalom mellett is megéri majd.

Mikor elárulta ezt a tervét, többen is azt írták neki, hogy a dolog nem véletlenül illegális, hiszen potenciális veszélyeket rejteget.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét