A szépségversenyek világában egyesek maradandó benyomást tesznek. Apasra Hongsakula, az 1965-ös Miss Universe győztese tökéletes példája a kortalan szépségnek és méltóságnak. Bár 76 éves, még mindig tele van élettel, és elképesztően fiatalnak néz ki, mintha az idő egyáltalán nem fogna rajta.

Apasra Hongsakula volt Thaiföld első Miss Universe győztese.

Apasra Hongsakula Thaiföld első Miss Universe nyerteseként vált ismertté. A nagy esemény 1965-ben történt, és óriási büszkeséggel töltötte el a nemzetet. Sugárzó bája és kivételes szépsége tartós nyomot hagyott a nemzetközi színtéren, győzelme jelentős mérföldkő lett Thaiföld szépségversenyeinek történetében.

Apasra 76 évesen feltűnően fiatalos.

A 76 éves Apasra Hongsakula időt meghazudtoló szépségét nem lehet nem észrevenni. Az egyik fotójához, melyen unokájával látható, rengeteg komment érkezett arról, hogy mennyire fiatalos. Sokan megjegyezték: “Ez a nagyi annyira fiatalnak néz ki.” Apasra fantasztikus külseje élő példája annak, hogy méltósággal is meg lehet öregedni.

Sokan plasztikai műtétekkel vádolták, ám kiderült a titka.

Apasra menedzsere véget vetett a pletykáknak, melyek drága, fiatalító kezelésekről szóltak. Azt állította, hogy az egyetlen változás, amit Apasra végrehajtott magán, az az volt, hogy hullámosról egyenes hajra váltott, ennek pedig feltűnő eredménye lett.

Elmondta, hogy Apasra szépségápolási rutinjának középpontjában a következetes öngondoskodás áll, melybe beletartozik a tápláló étrend, a rendszeres edzés és a bőre egészségét őrző fényvédő szorgalmas használata. Ez a rutin hangsúlyozza az egyszerű, de hatékony életmódbeli változtatások hatását, melyek nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy Apasra az évek múlásával is megőrizze fiatalos szépségét.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét