Ez a 3 hónapos baba igazi szenzáció Angliában, több ezrek érdeklődését keltette fel. A kis David születése rögtön nagy figyelmet vonzott, hiszen dús, szőke tincsei korántsem mondhatók megszokottnak. A róla készült fotók vírusszerűen terjedtek a közösségi oldalakon.

A kis David.

Tatiana Doronina és férje, Ruslan nem is sejthette, hogy újszülött babájukat ekkora figyelem fogja övezni, mikor 2021 márciusában a kis David világra jött. Még a kórházban dolgozókat is lenyűgözte a baba dús haja, és nemcsak a sűrűsége miatt, de azért is, mert, a színe annyira elüt szülei természetes hajszínétől. A kíváncsiság azonban nem korlátozódott a kórház falai közé, a Davidről készült fotók megosztása a közösségi médiában sokakból váltott ki csodálkozást, sőt hitetlenkedést. Sokan feltételezték, hogy a képet manipulálták, parókát tettek a baba fejére, vagy utólag szerkesztették a fotókat, mások pedig azt hitték, játékbaba látható a képeken.

A sokk.

A pár szerelmi története Angliában bontakozott ki, Ruslan alig három hónappal megismerkedésüket követően eljegyezte a lányt. Első randevújuk után 6 hónappal pedig össze is házasodtak. Mivel mindkét szülőnek sötét színű haja van, teljesen megdöbbentek, mikor kisbabájuk tejfölszőke hajjal jött a világra. Tatiana, az egykori modell és tévés műsorvezető viccesen megjegyezte, sokan azt hiszik, David nem is az ő gyermeke. Minden alkalommal, mikor az utcán sétálnak, idegenek lépnek oda hozzájuk, és David haját csodálják.

Az első hajvágás.

22 hónaposan David átestett élete első hajvágásán. Az édesanya elmondta, David haja már nagyon hosszú volt, leért a válláig, az arcába lógott, és mindenki lánynak nézte. Tatiana azt is elárulta, a fésülködés minden reggel nagyon sok időt vett igénybe.

David szereti az új frizuráját, Tatiana szerint a viselkedésében is megfigyelhetők a pozitív változások. Szerinte érettebb és magabiztosabb lett azáltal, hogy jóképű kis úriemberré vált.

A szőkesége még mindig rejtély.

Tatiana azt sejti, hogy a szőke haj az ő családjából származhat, mivel édesanyja is szőkén született. A szülők arra kérték családjaikat, segítsenek felkutatni a szőke gén eredetét. Mindkettejüknek sötét haja és olíva színű bőre van, David mégis világos bőrű és kék szemű. Tatiana elmesélte, hogy egyszer azt álmodta, hogy szőke gyermeke fog születni, de ezt őrültségnek tartotta sötét típusuk miatt.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét