A New York-i Divathét nagy presztízzsel bíró esemény úgy a tervezők, mint a divatimádók körében. És bár sok ruha korbácsolja fel az állóvizet, az egyik különösen nagy figyelmet keltett – bár nem éppen jó okból kifolyólag.

A kifutón nyüzsögtek a modellek a legújabb stílusokat bemutató ruhákban. Aztán egy fura alak jelent meg a kifutón, aki zuhanysapkát, úszónadrágot és egy köpenyszerű, nejlon valamit viselt magán, ami leginkább egy szemeteszsákra vagy az egyszer használatos esőkabátokra hasonlított. Mindenesetre merész volt a megjelenése.

A férfit először ugyanúgy fogadták, mint bármelyik mások modellt, éljenzés és taps kísérte a vonulását a kifutón. A látszat azonban csalt.

Miközben a “modell” közeledett a kifutó végéhez, egy biztonsági őr tűnt fel őt üldözve. Végül a kifutó végén a biztonsági őr elfogta a férfit és eltávolította onnan, a közönség pedig teljesen össze volt zavarodva.

Mint kiderült, a férfi nem egy szokványos modell volt, hanem egy betolakodó.

Az incidensről készült videó bejárta a közösségi médiát, és vegyes reakciókat váltott ki a nézőkből. Valaki humorosan megjegyezte: “Ez nem szemét, hanem egy dizájner darab.” Másvalaki azt írta: “Ezek a kifutói ruhák egyre ócskábbak minden évben.” Másvalaki pedig azt fűzte hozzá, hogy ő tényleg azt hitte, ez egy tervezői darab: “Szó szerint azt hittem, ez az új divat.”

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét