A társadalmi normákkal mit sem törődve az influenszer úgy fejezte ki szerelmét párja iránt, hogy a homlokára tetováltatta a nevét. De ahogy a közösségi média belépett a képbe, sokan megkérdőjelezték az igazságot a homloktetoválás mögött, mások pedig a párját hibáztatták. A kihívások ellenére azonban az influenszer kiáll a döntése mellett.

Videót készített a tetoválás folyamatáról.

A videó azzal kezdődik, hogy Ana homlokára stencil segítségével rárajzolják barátja nevét. Utána elfoglalja helyét a tetoválóművész székében, készen állva arra, hogy az ideiglenes rajzból maradandó tetoválása legyen.

A videóban láthatók Ana vegyes reakciói is, mikor a tűvel elkezdenek dolgozni rajta. Az egész folyamat során mocorog és a homlokát ráncolja, bepillantást enged abba, mennyire kellemetlen érzéseket él át.

Heves kommentek érkeztek.

Ana Stanskovsky döntését, hogy a homlokára tetováltatja barátja nevét, vegyesen fogadták a követői. Valaki már az eltüntetéséhez ajánlott segítséget: “Ha szeretnéd eltüntetni, írj nekem!” Egy másik szkeptikus kommentelő megkérdőjelezte a videó valódiságát: “Ez egyértelműen átverés. A közeli felvételeken látszik, hogy a tű nem is ér a bőréhez, csak a pisztoly műanyag része. Nincs semmi kipirosodás, duzzanat, vérzés, és a tintát/vért nem törölgetik a folyamat közben.”

Egy tetoválóművész szakmai szempontból szólt hozzá a látottakhoz: “Tetoválóművészként SOHA nem tennék ilyet egy másik emberrel.” Volt, aki azt tanácsolta: “Ha be akarod bizonyítani, hogy fontos számodra, készíts neki reggel egy csésze teát, drágám.”

Nem bánta meg.

Annak ellenére, hogy rengetegen írták neki, döntését később meg fogja bánni, főleg, ha Ana és Kevin nem lesznek együtt egész életükben, Ana szembeszállt a kétkedőkkel. “Mindenki azt mondta, hogy meg fogom bánni, de akárhányszor belenézek a tükörbe, érzem, hogy szerelmes vagyok.”

Egy későbbi videójában szenvedélyesen mesél az érzéseiről: “Imádom ezt a tetoválást és imádom a barátomat, és úgy gondolom, ha igazán szeretsz valakit, azt ki kell mutatnod, be kell bizonyítanod.”

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét