Diane Keaton számos sikert mondhat magáénak. Több mint 5 évtizede színészkedik, Oscar-díjat nyert, rengeteget jótékonykodik, és van 2 örökbefogadott gyermeke. Mindezt pedig egyedül vitte véghez, úgy, hogy sohasem volt férjnél. Az egyedülálló élet sosem aggasztotta a színésznőt, de úgy tűnik, most valami új izgalmat szeretne az életébe.

Miközben új romantikus, Talán igent mondok című filmjét promotálta, melyben Susan Sarandon és Richard Gere a partnerei, Keatont a szerelmi életével kapcsolatban is faggatták a film témájához kapcsolódóan. A válasz egy olyan vallomás lett, ami mindenkit meglepett, hiszen Keaton elmondta, hogy 15 éve nem randizott.

“Mondjuk 15 éve. Valószínűleg elég volt nekik belőlem, azt gondolták, túl sok vagyok. Kicsit furcsa vagyok, de egyébként nincs velem semmi baj.”

Ennek ellenére Keaton továbbra is bizakodónak tűnik a jövőbeli kilátások kapcsán, ebben pedig 77 éves kora sem zavarja. “Egy napon valaki feleségül fog venni. Talán egy azok közül a kedves férfiak közül, akik ma velem foglalkoznak.”

Az Oscar-díjas színésznő azt már korábban elmondta, hogy soha nem bánta meg, hogy nem ment férjhez. Azt mondta, anyai ösztönei mindig erősebbek voltak, mint az a vágy, hogy párt találjon magának: “Az életem szerelmei a gyermekeim és az anyukám. Nem érzem, hogy szükségem lenne férfira. Ne értsen félre, szeretem a férfiakat, de… vannak gyerekeim és van munkám. És ez így jó nekem.”

Ennek ellenére romantikából nem volt hiány az életében, bőven akadt lehetősége. Al Pacino, Woody Allen és Warren Beatty is azok között vannak, akiknek állítólag kapcsolata volt Diane Keatonnal. Sok szerencsét kívánunk neki, hogy találja meg a szikrát újra!

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét