Jessica Wheeler egy 38 éves texasi nő, akinek nem volt egyszerű az élete, ennek ellenére sosem vesztette el a reményt. A nőnek az összes fogát ki kellett húzni, most ő az internet “protkó királynője”. Elképesztő átalakulásával megdöbbentette a netezőket. Gyorsan híre ment, és rajongói még inkább odavannak érte.

Jessica külseje mögött szívszorító életút rejtőzik.

Jessica Wheeler sokak számára egészen figyelemre méltó nő. A “protkó királynő” elképesztő átalakuláson ment át műfogsorának köszönhetően. Ezzel lenyűgözte a követőit, de az átváltozása mögötti történet még meghatóbb, mint maga a külső átalakulás.

A most 38 éves Jessicának csupán néhány foga maradt egészségügyi problémái után. A nő nem fogyaszthat tejterméket, ezért B12-vitamin és kalciumhiány alakult ki a szervezetében. Komoly D-vitamin-hiánnyal is küzdött, ami hatással volt a kalcium felszívódására. A teste ráadásul rosszul reagált a fogimplantátumokra, elviselhetetlen fájdalmat élt át.

Ráadásul állkapocsízületi problémái is voltak, emiatt az összes fogát el kellett távolítani.

Új külseje sem akadályozta abban, hogy szeresse önmagát, és azt a közösség médiában is megmutatta. Videókat posztol TikTokon és Instagramon, melyek arról árulkodnak, hogy külsejében egyetlen olyan dolog sincs, ami zavarná őt, még így, fogak nélkül sem. Igyekszik minden oldalról megmutatni sajátos megjelenését, videói mindig pozitivitást sugároznak.

Jessica nemcsak a kinézete miatt lett híres, de egyénisége miatt is.

Jessica Wheelernek több mint 300.000 követője van TikTokon és több mint 120.000 Instagramon. Videóiban megosztja sminktrükkjeit, melyek segítik ebben a káprázatos átváltozásban. Némely posztjában azt is megemlíti, hogy vállal átalakításokat mások számára is.

Folyamatosan inspirálja azokat, akik bármilyen okból kifolyólag nem tudnak megbékélni saját kinézetükkel, egyedi külsejükkel. Sokan a napi motivációért keresik fel oldalát, sok kommentelő szerint Jessica mindig feldobja a napjukat.

Jessica részt vesz a Cheer Choice Awardson, azon a versenyen, melyen a közösségi média pozitív hatású influenszereit jutalmazzák, akik példájukkal jobb hellyé teszik a világot, sokakat inspirálnak és csakis pozitív érzelmeket adnak át nekik.

A nő átalakulása meghódította az internetet.

Jessica valódi TikTok-szenzációvá vált, miután megmutatta drámai átváltozását. A nő berakta a műfogsorát, és elképesztő sminket készített magának. Rajongói villámgyorsan reagáltak, gyönyörűnek nevezték, és el sem akarták hinni, hogy az előtte és utána fotókon is ő látható.

Volt olyan kommentelő, aki egyenesen “a világ legszebb nőjének” nevezte Jessicát, mások dicsérték sminkelési képességeit és pozitív hozzáállását.

Természetesen ő sem tudja elkerülni a trollokat, de mostanra megtanult nem foglalkozni velük. Arra tanítja az embereket, sose feledjék, hogy csodálatosak. Hisz abban, hogy nem a fogsoron múlik, hogy kik vagyunk, ami igazán fontos, az az, ami belül lakozik.

A kinézet, amit alkotott magának, segíti különleges missziójában is.

Jessica Wheeler nem csak esztétikai okok miatt sminkel. Közösségi oldalával egy jóval mélyebb célt szolgál. A híressé vált TikToker a protézisekkel kapcsolatos félreértéseket és előítéleteket szeretné eloszlatni. Szerinte az emberek negatívan reagálnak arra, ha kiderül, hogy valaki elvesztette a fogait.

Sokan azt feltételezik, hogy a fogak elvesztése csakis a rossz szokások következménye lehet. De Jessica a saját példájával mutatja meg, hogy ennek számos oka lehet, mint a szájszárazság, a savas reflux, a terhesség, a kemoterápia, vitaminhiány vagy akár toxikus helyzetek. Az influenszer a fogak elvesztését övező stigma ellen akar küzdeni.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét