Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones több mint 2 évtizede élnek boldog házasságban, ellenére a 25 év korkülönbségnek. Catherine Zeta-Jones érdekes részleteket osztott meg románcukról, kiemelve azt a szokatlan és meglepő megközelítést, amivel életben tartják kettejük közt a szikrát.

Férje figyelt fel rá először.

Először Catherine Zeta-Jones azt hitte, Michael Douglas csupán a munka kapcsán szeretne találkozni vele, miután látta őt egy filmben, de kiderült, hogy a férfi vonzalmat érez iránta. Bár eleinte fenntartásai voltak, végül hosszas telefonbeszélgetések során baráti kapcsolat alakított ki Douglasszel. Idővel a barátságból romantikus kapcsolat lett. 2000 novemberében egy pazar esküvő keretében házasodtak össze a New York-i Plaza Hotelben. Ezzel kezdetét vette közös útjuk immár családként.

Az egészségügyi problémák ellenére minden nehézségen átküzdötték magukat.

Zeta-Jones arról is beszélt, milyen nehézségeken mentek át együtt, hiszen Douglas harcolt a nyelvrákkal, Zeta-Jones pedig bipoláris zavarban szenvedett. Szerelmük és egymás iránti elköteleződésük azonban győzedelmeskedett, és miután 2013-ban különváltak, 2014-ben újra egymásra találtak.

Egy interjúban Zeta-Jones bepillantást engedett tartós házasságukba. Elismerte, hogy nekik is megvoltak azok a küzdelmeik, melyek megvannak minden hosszú távú kapcsolatban. “Lehetetlen, hogy ne legyenek hullámvölgyek, ha ugyanazzal az emberrel kelsz és fekszel minden egyes nap” – mondta.

Zeta-Jones további részleteket is elárult a hullámvölgyek miatt reflektorfénybe került házasságukról. Az olyan nehézségek ellenére, mint a nagy korkülönbség, a különköltözés és az egészségügyi gondok, Zeta-Jones és Douglas mégis képes megőrizni a kapcsolatukat már több mint két évtizede.

Michael Douglas őszintén kifejezte végtelen szerelmét felesége iránt, megfogadva, hogy “most és mindörökké” kényeztetni fogja őt. Igazán szívmelengető tanúja lenni Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas szerelmének, hiszen számukra a kapcsolatuk a legfontosabb, és az évek során mindig megtalálták a módját annak, hogy táplálják a köztük lévő szerelmet.

2021-ben egy interjúban Zeta-Jones értékes gondolatokat fogalmazott meg arra vonatkozóan, hogy mitől olyan boldog a házasságuk. Hangsúlyozta annak a fontosságát, hogy élvezzék egymás társaságát, éltessék az egymás iránti szeretetet és tiszteletet, valamint a humort, ami szintén fontos ahhoz, hogy a kapcsolat erős maradjon. Ezek az összetevők járulnak hozzá a sikeres párkapcsolathoz.

Nem tartja akadálynak a korkülönbséget.

Zeta-Jones és Douglas minden valószínűség ellenére is kitartó és sikeres házasságot építettek fel, ami már több mint 20 éve tart. A család iránti elkötelezettségük döntő szerepet játszott ebben.

Sikeres házasságuk egyik kulcsa az egymásra való odafigyelés, amin sok hosszú távú kapcsolat bukik el. Szerelmüket folyamatosan ki is mutatják szívből jövő gesztusokkal, különleges alkalmakra tartogatott, személyes ajándékokkal, melyekkel életben tartják a romantikát ennyi éve már.

Douglas kétszer nősült, és mindkét házasságából születtek gyermekei. Első felesége Diandra Luker, akitől 1978-ban született meg fia, Cameron. A gyermek születésekor még együtt voltak, de 1995-ben elváltak.

2000-ben, a válása után Douglas megismerkedett Catherine Zeta-Jones-szal és feleségül is vette őt. Első gyermekük, egy fiú néhány hónappal később jött világra 2000 augusztusában. 2003-ban született meg lányuk, Carys. A szülésről Catherine így beszélt: “Arra születtem, hogy gyerekeket potyogtassak. A lányom másfél óra alatt megszületett.”

Tartós házasságuk kapcsán Zeta-Jones bepillantást engedett a közel 25 évükbe. Humorosan a házasság hullámvölgyeit egy Chanel táskához hasonlította, amiből néha kiszeret az ember, de mégis megtartja és dédelgeti.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét