Annak ellenére, hogy a Tesla ügyvezetője világszerte a legelfoglaltabb emberek közé tartozik, bebizonyította, hogy aktívan részt vesz a gyereknevelésben. Sokgyermekes apa, akinek 3 éves fia, X Æ A-12 nemrég egy sajtókonferencián csatlakozott apukájához a színpadon, és ezzel mindenkit elbűvölt.

Musknak nagy családja van.

“Már fiatalon meg akart nősülni és családot akart alapítani” – árulta el Justine Musk, Elon első felesége. 2002-ben született meg első gyermekük, Nevada Alexander Musk, ám bölcsőhalálban elhunyt. A szörnyű veszteség után a párnak még 5 gyermeke született – az ikrek, Vivian és Griffin 2004-ben, a hármasikrek, Kai, Saxon és Damian 2006-ban.

A család azóta is gyarapszik, bár Justine-tól már elvált, és híres, tehetséges nőkkel folytatott viszonyt, akiktől szintén születtek gyermekei. Exfelesége, Grimes 2020-ban adott életet első fiuknak, X AE A-XII-nek, 2021-ben pedig béranyától született meg Exa Dark Sideræl Musk. 2023-ban titokban világra jött harmadik gyermekük is, Techno Mechanicus.

A Neuralink vállalat igazgatója, Shivon Zilis ikreknek (Strider és Azura) adott életet 2022-ben.

Hozzájárulása a népességhez.

Életrajzi könyve szerint azért van ennyi gyermeke és ennyi különböző anyától, mert azt akarja, hogy az intelligens emberek vállaljanak gyermeket.

“Azt akarja, hogy az okos embereknek legyen gyereke, ezért bátorított erre” – mondta Zilis. Elmesélte, hogy donortól szeretett volna gyermeket, Musk pedig felajánlotta, hogy majd ő lesz az.

A gyermekei a befektetései.

Musk iskolát alapított a gyermekei számára, hogy biztosan a legszínvonalasabb oktatásban részesüljenek. Az iskola az Ad Astra nevet viseli. Ez egy gyakorlóiskola speciális oktatási rendszerrel, melyben nincsenek osztályzatok, a problémamegoldásra összpontosítanak, a diákok valós problémákkal szembesülnek, és megtanulják azokat megoldani.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét