Chris Evans, a 42 éves Marvel-sztár nemrég vette feleségül 26 éves barátnőjét, Alba Baptistát Cape Codon az egyik hétvégén. A pár közti korkülönbség azonban vitákat szült és kritikákat váltott ki a közösségi oldalakon. Sokan Twitteren fejezték ki csalódottságukat a kapcsolat miatt, amit egyesek “bizarrnak” neveztek.

“Ez a 16 év korkülönbség nem lenne ott minden egyes címlapon, ha nem Chris Evansről lenne szó” – írta valaki Twitteren. “Azt hittem, hogy a lánya” – írta egy másik kommentelő.

Másvalaki határozottabban fejezte ki a véleményét, a 16 év korkülönbséget “durvának” nevezte, és hozzátette: “Még akkor is, ha te vagy Chris Evans.”

Egy aggodalmaskodó hozzászóló ezt írta: “Chris Evans évek óta azt mondogatta, hogy családot akar, aztán lesz egy 16 évvel fiatalabb barátnője, akinek bőven van még ideje családot alapítani (ellentétben vele). Az esküvő túl gyorsnak tűnik, a lány még új az iparban, csak most kezdte a karrierjét, ez nagyon gusztustalan számomra.”

Egy másik komment azt hangsúlyozta, mennyire kettős a mérce a párkapcsolati korkülönbségek esetén: “Csak annyit mondok, hogy mikor Priyanka Chopra hozzáment Nick Jonashoz, akkor az emberek nagymamának és hasonlóknak nevezték, mivel 11 évvel idősebb Nicknél. De mikor Chris Evans vesz el egy nőt, aki 16 évvel fiatalabb nála, akkor a korkülönbség nem számít. Akkor legyen már értelme.”

Miközben egyesek negatív véleményt fogalmaztak meg a Chris Evans és Alba Baptista közti korkülönbség kapcsán, mások a pár védelmére keltek, és kifejezték örömüket velük kapcsolatban.

Az egyik kommentelő így viccelődött: “Ez az egész korkülönbség téma nekem azt juttatja eszembe, hogy csak irigyek vagytok, mert Chris Evans nem titeket vett el.”

Másvalaki ezt írta: “Még ha e között a két felnőtt ember között nem is lenne korkülönbség, akkor is találnátok valami rosszat Chris Evans kapcsolatában. Csak azt akarjátok, hogy újra agglegény legyen.”

Néhányan féltékenységgel vádolták a rajongókat: “Az egész vita Chris Evans és a felesége közti korkülönbségről arra vezethető vissza, hogy próbáltok okot találni arra, hogy ‘bizarrnak’ és ‘problémásnak’ nevezzétek a kapcsolatukat, mivel őszintén szólva féltékenyek vagytok rá.”

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét