Jennifer Garner és Ben Affleck kamaszlánya új identitásával hívta fel magára a figyelmet. Az eddig a Seraphina Rose nevet viselő 15 éves lány bátran nevet változtatott. Ezzel sokakat meglepett, hiszen köztudott, hogy a szülők féltve óvják gyermekeik magánéletét a nyilvánosság elől.

Óvják gyermekeik magánéletét.

Jennifer Garner és Ben Affleck elkötelezte magát amellett, hogy három gyermekük – Violet, Seraphina és Samuel – ne kényszerüljenek reflektorfényben élni. 2005-2018-ig tartó házasságuk során mindig is nagy hangsúlyt fektettek a családi életük védelmére a paparazzók könyörtelen figyelme és a közösségi média csapdáival szemben. Garner különösen határozott volt azzal kapcsolatban, hogy távol tartsa gyermekeit a médiától.

A korábban Seraphina Rose Elizabeth Affleck nevet viselő gyermekük, aki 2009-ben született, a családi értékek iránti megingathatatlan elköteleződésüket szimbolizálja. Affleck egyenesen “szuperhős anyának” nevezte Garnert, utalva arra, hogy a színésznő számára mindennél fontosabbak a gyermekei. A most 15 éves, immár Fin Affleck nevet viselő gyermekük úgy tűnik, jól beilleszkedett a mozaikcsaládba, jó kapcsolatot alakított ki Jennifer Lopez ikreivel is.

Fin nagyapja búcsúztatásán jelentette be új nevét.

Az emlékezés megható pillanataiban Fin tiszteletét fejezte ki elhunyt nagyapjuk, William Jack Garner iránt a temetésén. A szívből jövő beszédet azzal kezdte: “Üdvözlök mindenkit, a nevem Fin Affleck.”

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét