Előfordul, hogy egy-egy szakítást annyira sajnálunk, mintha mi is a kapcsolat részesei lettünk volna. Ez történt Jennifer Lopez és Ben Affleck – közös becenéven: Bennifer –esetében is, akik az esküvőjük előtt szakítottak. A párnak rövid közös története volt, hiszen 2002-től 2003-ig voltak együtt, mégis óriási érdeklődés övezte őket. J. Lo egyszer az első nagy szívfájdalmának nevezte Afflecket. Ezek után nem meglepő, hogy újra egymásra találtak.
Cikkünkből megismerheted az ő különleges szerelmi történetüket.

A karrierjük hozta őket közel egymáshoz.

Mindketten sikeresek, szép karriert mondhatnak magukénak. Jennifer Lynn Lopez ráadásul sok mindenben bizonyított már, hiszen táncos, énekes és színésznő is. Fiatalkora óta arról álmodozott, hogy egyszer híres ember lesz belőle. Legnagyobb slágereit mindannyian ismerjük, de sok filmje is emlékezetes maradt.

Ben Affleck már gyermekkora óta reflektorfényben van, először reklámokban szerepelt. Több kasszasiker fűződik a nevéhez, a Good Will Huntinggal elnyerte az Oscar-díjat is.

Jennifer Lopez és Ben Affleck a Gengszterrománc című film forgatásán találkoztak először 2001 decemberében. Annak ellenére, hogy a film nem aratott átütő sikert, az ő szerelmük gyorsan fellángolt. Jennifer ekkor még második férjével, a színész és koreográfus Chris Juddal élt házasságban, de röviddel azután, hogy megismerte Afflecket, elvált tőle.

Egy interjúban beszélt arról, hogy eleinte azért nem lehetett köztük szerelmi kapcsolat, mert ő még férjnél volt, de nagyon jó barátok lettek. Azon a nyáron azonban már a nyilvánosság előtt is felvállalták szerelmüket.

Még egy videóklipben is szerepeltek együtt.

A Jenny From the Block című dalhoz forgatták Jennifer Lopez videóklipjét 2002 novemberében, amelyben az énekesnő Affleckkel együtt szerepelt. A dalt a pár valós élete ihlette, amelyben a nyilvánosságnak, a fotósoknak és a médiának meghatározó szerep jutott.

Még ugyanabban az évben eljegyezték egymást, de a kapcsolatuk nem tartott sokáig.

Ben egy 6 karátos gyémántgyűrűvel kérte meg Lopez kezét. Miközben a nagy napot szervezték, a fotósok mindenhova követték őket, jól tudták, hogy egy ilyen pazar gyűrűt csakis egy nagy felhajtással járó esküvő követhet.

Egy interjúban Lopez elmesélte, hogy a lánykérés hagyományos volt, mégis nagyon látványos és nagyon szép. Affleck egy levelet olvasott fel neki, amelyben azokat az okokat írta össze, amiért szereti és amiért feleségül akarja venni Lopezt. “Ez volt a legtisztább és legcsodálatosabb érzés, amit valaha éreztem.”

Néhány nappal az esküvő előtt a pár nyilatkozatban közölte, hogy a megnövekedett médiafigyelem miatt lemondják az esküvőjüket. “Mikor azon kaptuk magunkat, hogy 3 különböző álmenyasszonyt akarunk alkalmazni, akik 3 különböző helyen, csaliként jelennek majd meg, akkor rájöttünk, hogy valami nagyon nincs rendben.” 2004 januárjában pedig megerősítették a szakításukat, ami nem is lepte meg igazán a rajongókat, hiszen észrevették, hogy Affleck rendszeresen egyedül mutatkozik, Lopez ujján pedig már nem virít a gyűrű.

A szakítás után mindenki ment a maga útjára.

Az évek során Lopeznek több hírességgel is volt kapcsolata. 2004-ben férjhez ment Marc Anthonyhoz, akitől ikrei születtek, de 2011-ben elváltak. “Nagyon nehéz döntés volt” – mesélte később. “Ez egy fájdalmas időszak minden érintett számára, és nagyra értékeljük, ha tiszteletben tartják most a magánéletünket” – kérte akkor.

2017-ben az énekesnő a profi baseballjátékossal, Alex Rodriguezzel kezdett randizni, akivel már régóta barátok voltak. 2019-ben, mikor már évek óta pletykáltak az esküvőjükről, eljegyezték egymást. 2021 márciusában azonban szakítottak. “Rájöttünk, hogy barátként jobban működünk együtt, és azon vagyunk, hogy ez újra így legyen” – nyilatkozták.

Közben Ben Affleck feleségül vette Jennifer Garnert 2005 júniusában. 3 közös gyermekük született. 2015-ben azonban bejelentették, hogy elválnak. “Miután alaposan átgondoltuk a dolgokat, meghoztuk a nehéz döntést, hogy elválunk” – nyilatkozták a People magazinnak. “Továbbra is szeretjük egymást, barátok maradunk, a gyermekeinket pedig közösen neveljük.”

Affleck több interjúban is beszélt arról, hogy úgy érezte, a házasságában rekedt: “Úgy éreztem, hogy a gyerekek miatt nem léphetek, viszont nem vagyok boldog. Akkor mit tehetnék?” Ez a szorongás egészségtelen szokások kialakuláshoz vezetett nála. 2020-ban Ana de Armas színésznővel randizott, de kapcsolatuk alig egy évig tartott.

Úgy látszik, az érzéseik egymás iránt sosem halványodtak.

A két sztár időnként nyilatkozott régi kapcsolatáról. Egy interjúban az énekesnő elárulta: “Ma már más idők járnak, ki tudja, mi történt volna, de az biztos, hogy igaz szerelem volt.” Bevallotta, hogy a szakításuk nagyon megviselte. Megszenvedte az állandó médiafigyelmet is: “Mikor szalagcímek jelentek meg rólunk, és a paparazzik szinte vadásztak ránk, az nagyon nehéz időszak volt.”

Az évek alatt tartották a kapcsolatot. Ben Affleck számos esetben dicsérte exét, és megvédte, mikor valami kritika érte. A színész állította: “Hatalmas tehetség, és nagyon keményen megdolgozott a sikerért. Nagyon örülök, hogy úgy tűnik, végre megkapja azt az elismerést, ami kijár neki.”

2021 áprilisában kaptak szárnyra a pletykák, hogy Affleck és Lopez együtt töltik az idejüket a Los Angeles-i otthonaikban, de akkor ezt még tagadták. Azt állították, ők csak barátok, azonban a fotósok lencsevégre kapták őket egy autóban Montanában, később Miamiban, majd az utcán, séta közben Kaliforniában. Akkor vált egyértelművé, hogy együtt vannak, mikor az utcán csókolózva fotózták le őket. Jennifer Lopez néhány hónap múlva az 52. születésnapján készült, csókolózós fotóval erősítette meg, hogy újra egy párt alkotnak.

Végre visszatért Bennifer.

Az újra fellángolt szerelem még mindig tart. A fotósok gyakran csípik el őket, ahogy csókolóznak vagy nevetgélnek. Az első nyilvános megjelenésük a Velencei Filmfesztiválon volt, ahol a rajongók újra együtt láthatták őket.

Jennifer Lopez egy show-műsorban beszélt arról, hogy náluk jobban senkit nem lepett meg, hogy újra együtt vannak. Azt mondta, erre nem számítottak. “Idősebbek vagyunk, bölcsebbek, több tapasztalatunk van, az életünk más korszakát éljük. Már vannak gyerekeink, és nagyon tudatosnak kell lennünk az ilyen döntésekben. Ez egy különleges időszak mindannyiunk számára.”

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here