Képzeld el, hogy egy emberekkel teli szobában vagy, de te csak egy valakivel szemezel. A szakértők szerint szerelembe esni nem telik többe egy másodperc egy ötödénél. Egy felmérés szerint az emberek 34%-a tapasztalta már, milyen a szerelem első látásra. Anne Hathaway és párja, Adam Shulman esetében is ez történt.
Az ő románcuk történetét ismerheted meg.

Anne-nek már akkor volt egy olyan megérzése, hogy Adam lesz a férje, amikor meglátta őt.

A színésznő nem szívesen tárja nyilvánosság elé a magánéletét, de azért néhány részletet tudni lehet róla. A pár 2008-ban ismerkedett meg egymással egy közös barátjuk révén. “Azonnal megvolt köztünk az összhang, de elég sok idő telt el, mire összejöttünk” – mesélte Anne.

Mikor a színésznő először megpillantotta a férfit, tudta, ez a szerelem első látásra. “Ez a férfi lesz a férjem. Tudtam az első pillanattól kezdve, amikor találkoztam vele, hogy ő életem szerelme.” Adam szintén színész, filmproducer és ékszereket is tervez. Ő tervezte az Anne-nek adott eljegyzési gyűrűt is.

10 évvel és két gyerekkel később már rengeteg nehézségen vannak túl, de mindet le tudták győzni.

2012-ben házasodtak össze egy exkluzív ceremónián, ahol 180 vendég volt jelen. Kevesebb mint 4 évvel később megszületett első gyermekük, Jonathan, majd 2019-ben a második, Jack.

A színésznő mesélt arról is, hogy terhességei nem mentek simán: “Mindenkinek, aki meddőséggel küzd, szeretném elmondani, hogy egyik terhességemhez sem vezetett egyenes út. Nekik extra szeretetet küldök.”

Úgy érzi, Adam hatására jobb ember lett.

“Mikor találkoztam vele, ránéztem, és arra gondoltam: ‘Ó, hát végre itt vagy!’ Az első randinkról nem is tudtuk, hogy az volt az első randink, csak improvizáltunk, és úgy voltuk vele, hogy meglátjuk, mi lesz belőle. Valaki megkérdezte, mi lett volna, ha nem működik a dolog. Ha nem működött volna, akkor elmegyünk valahova együtt, ez csak pár óra lett volna az életünkből. Ha pedig működik, akkor valószínűleg házasság lesz belőle. Szóval, elmentünk az első randira, és azóta meg sem állunk.”

“Megváltoztatott, tőle jobban érzem magam a világban. Szükségem van a férjemre. Az ő különleges szerelme átalakított engem. Miatta jobban bízom másokban, és tisztábban látom, hogy kivé váltam. Bejön a szobába, és teljesen felvillanyozódom, nem tehetek róla.”

“Igazán szerencsés vagyok, hogy boldog a házasságom. Vele úgy érzem, hogy hazaértem. Mikor ő, én és a kutyánk együtt vagyunk, akkor azt érzem, hogy igen, én itt vagyok otthon.”

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here