Billie Eilish őszintén mesélt az elmúlt évekről, mikor a teste elfogadásával küzdött. A 21 éves énekesnő-dalszerző nyíltan beszélt arról, hogyan tanulta meg elfogadni magát, és hogyan lépett a testpozitivitás felé vezető útra. Természetes szépsége most jobban ragyog, mint valaha, hiszen sugárzik róla az önszeretet és a magabiztosság.

“Úgy éreztem, a testem éveken át manipulált engem érzelmileg.” Hozzátette, tinédzserként haragot érzett a saját teste iránt, ebben pedig annak is szerepe volt, hogy egy csípő sérülés miatt fel kellett hagynia táncos karrierjével.

Hogy az érzéseivel meg tudjon birkózni, Eilish elkezdett bő ruhákban járni, amiket páncélként viselt magán.

A túlméretezett pólók eltakarták a mellét, ami elmondása szerint mindig is nagy gondot jelentett neki. “Akinek kisebb a melle, az simán felvehet egy trikót. De ha én felveszem ugyanazt, akkor szégyenkezem, mert nagy mellem van” – mondta.

Elkezdte megszeretni a testét.

Szerencsére rájött, hogy milyen szép az alakja, de az idáig vezető út nem volt sima. “Nagy fejlődésen kellett átmennem, míg ráébredtem, hogy a testem valójában én vagyok. És nem valami rajtam kívül álló dolog.”

A 2021-es Met-gálán Eilish kilépve a saját komfortzónájából úgy döntött, egy elegáns estélyi ruhában jelenik meg. A ruha tervezője elmondta, hogy főként Eilish saját magával szembeni elfogadása inspirálta a tervezésben. “Ami a leginspirálóbb volt számomra, hogy láttam ezt a 19 éves, erős lányt, ahogyan a szemembe néz, és azt mondja: ‘Valami olyat akarok tenni, amitől magam is rettegek.’”

A nőies stílus nem volt mindig idegen Eilishtől. Elmondta, hogy mindig is a nőiesebb ruhákat kedvelte. “A nagy ruhákat imádtam gyerekkoromban. Rengeteg szoknyám volt, mindennap szoknyában jártam.”

Örülünk, hogy Eilish végre elég bátorságot gyűjtött ahhoz, hogy valódi stílusát felvállalja, és ragyogóbb, mint valaha.

Mit gondolsz Billie Eilish útjáról az önelfogadás felé?

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét