Terri Irwin nem ment férjhez, és még csak nem is randizott férje, Steve Irwin halála óta. De már 16 éve annak, hogy a “Krokodilvadász” elment, Terri gyermekei pedig úgy gondolják, itt az idő, hogy édesanyjuk visszatérjen a párkereséshez. Egy családhoz közel álló forrás elárulta, Bindi és Robert hogyan próbálnak édesanyjuknak segíteni, hogy újra megtalálja a boldogságot.

Mindent elsöprő szerelem volt az övék.

Steve és Terri 1991-ben ismerték meg egymást, mikor Terri ellátogatott abba az állatkertbe, ahol Steve dolgozott. 4 hónap múlva eljegyezték egymást, majd rá 4 hónapra összeházasodtak. “Lelki társak voltunk, a legjobb barátok, és együtt dolgoztunk a vadvilág megmentésén. A legjobb az egészben, hogy nagyon jól éreztük magunkat” – mesélte Terri a kapcsolatukról.

Steve 2006-ban rájacsípés következtében vesztette életét, miközben a Nagy-korallzátonynál forgatott. “14 évig voltunk házasok – a legjobb, legfantasztikusabb, legkalandosabb, legcsodásabb életünk volt, amit csak el lehet képzelni” – mondta Terri.

“Volt egy nagy, nagyon-nagy szerelmem, és ez elég egy életre.”

Terri korábban beszélt arról, hogy nem tervez újra férjhez menni, és megfelel neki az egyedüllét. “Azt hiszem, mikor fiatalon megözvegyülsz, az kényelmetlen lehet más pároknak. Azt gondolják, ‘Vajon most, hogy megözvegyült, elkezd keresgélni?’ És a férfi barátaim jobban érzik magukat, hogy látják, nem üldözöm őket. Túl elfoglalt vagyok ahhoz, hogy bárkit is keressek.”

Időközben a gyermekeik megtalálták a szerelmet, egyikük családot is alapított.

Terri legidősebb gyermeke, a 24 éves Bindi egy profi wakeboardoshoz, Chandler Powellhez ment férjhez, akitől egy lánya is született. Bindi nyíltan beszélt komoly meddőségi problémájáról is, amivel egy évtizedig küzdött.

Terri 19 éves fia, Robert szintén megtalálta a szerelmet. Rorie Buckey-val randizik, aki az elhunyt Heath Ledger unokahúga.

A gyerekek azt szeretnék, ha édesanyjuk újra randizna.

Az Irwin testvérek mindent megtesznek azért, hogy felrázzák édesanyjukat. Az 58 éves Terri fotót posztolt Twitteren egy “csajos estéről”, amin a terepszínű ruháját virágosra cserélte. A forrás szerint “Bindi és Robert megpróbálták rávenni Territ, hogy frissítse fel a külsejét. A sok khaki alatt ő gyönyörű, megérdemli, hogy ezt látni is lehessen.”

A hátsó szándékuk az anyukájuk fotózásával az volt, hogy képeket készítsenek a randi oldalakra. Úgy tűnik, Terri nyitott az ötletre, és úgy gondolja, szórakoztató lesz Bindivel együtt görgetni az udvarlók listáját.

“Tudják, hogy olyat, mint az édesapjuk volt, soha nem fog találni. Olyan ember nem létezik több. Csak azt szeretnék, hogy újra megismerje a boldogságot” – mondta a forrás.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét