Ryan Reynolds és Blake Lively a legjobb példái annak, mikor egy barátságból szerelem lesz. Ők ketten a kapcsolatuk kezdete óta elválaszthatatlanok, ennek eredménye a hosszú távú szerelem és a mára 5 fősre nőtt család.
Ha te is hiszel a sorsban és a lelki társban, a történetük neked szól.

A kapcsolatuk úgy indult, mint egy romantikus sorozat egyik fejezete.

Először a Zöld Lámpás című film forgatásán találkoztak. Akkoriban mindkettőjüknek volt párja. Reynolds Scarlett Johansson férje volt, Lively pedig Penn Badgley-vel randizott. Találkozásuk ezért nem volt időszerű, és nem is sejtették, hogy a sorsnak még más tervei vannak velük kapcsolatban.

Rögtön barátok lettek, ez volt a kulcs a párkapcsolatukhoz.

Lively kapcsolata 2010-ben tönkrement, Reynolds pedig egy évvel később vált el Johanssontól. Akkoriban is jó barátok voltak, még dupla randira is elmentek más-más partnerrel. “Valószínűleg nekik ez volt életük legkínosabb randija, hiszen mi ketten olyanok voltunk együtt, mint egy mindent felperzselő tűzijáték – mondta Reynolds. – Először furcsa volt, de már régóta barátok voltunk. Szerintem a legjobb alap egy kapcsolathoz, ha barátságként indul.”

2011-ben a sors átvette Ámor szerepét. Randevúzni kezdtek, az első randijuk egy sushi bárban volt. Nem is sejtették, hogy ezek az apró mozzanatok végül egy titkos esküvőig vezetnek majd, amire 2012-ben került sor. Bár senki sem számított rá, ez volt a tökéletes időpont arra, hogy kifejezzék egymás iránti szerelmüket a család, a barátok, majd végül a nyilvánosság előtt.

Legjobb barátokból és szerelmesekből család lettek.

Lively a legjobb barátjának nevezte Reynolds-ot, ez pedig tökéletes kiindulópont egy tartós kapcsolathoz. Ők ketten szépen bizonyítják is ezt, hiszen annak ellenére, hogy Reynolds nagyon elfoglalt, mindig szán elég időt a feleségére, nem tudnak betelni egymással. Az egyik Twitter-posztjában így viccelődött: “Bárcsak. Lehetne már egy kis ‘én időm’.”

Egy interjúban Lively kinyilvánította, mennyire értékeli a férjét: “Tudom, hogy egész életemben a legjobb barátom lesz.” Hozzátette azt is: “Ez volt számomra a legnagyobb dolog. Soha nem volt senkivel olyan barátságom, mint vele. Éppen annyira kedveltem, mint amennyire szerelmes voltam belé.” Ez feltétlen szeretetről árulkodik.

A magánéletüket szeretnék megőrizni.

Az első gyermekük születésekor érzett örömüket nem tudták magukban tartani. Reynolds nyilvánosságra hozta a hírt. “A hüvelykujjbirkózás nem mindig igazságos. Meglepő módon az én kezem a legkisebb” – jelentette be a baba érkezését a fotóval. Ezzel elkezdődött a közös családi életük.

Lively így mesélt: “5 testvér közül én vagyok a legkisebb, így sosem vigyáztam egyetlen testvéremre sem, de mindig én voltam az, aki más gyerekeket az ölébe ültetett, tehát valahol mindig megvolt bennem az anyuka.” Lively büszkén és izgatottan várta első gyermekük érkezését.

Ahogyan a legtöbb sztár, ők is úgy döntöttek, hogy a gyermekük nem a nyilvánosság előtt fogja élni az életét. De mikor Reynolds csillagot kapott a hírességek sétányán, a családjával együtt jelent meg, lenyűgözve ezzel a rajongókat. Ez mérföldkő volt és egyben különleges pillanat is a pár számára. Az egész család együtt ünnepelt.

Boldogságukat továbbra is megosztják a közösségi oldalakon, vicces posztok formájában.

Mikor a felesége októberben a születésnapját ünnepelte, Reynolds megosztott kettejükről egy fotót, de a felesége arcának nagy részét levágta róla. “Boldog születésnapot, én csodálatos feleségem!” – írta mellé. A pár rendszeresen évődik és viccelődik egymással, miközben együtt haladnak tovább a boldog családi élet útján.

Nem hagyják, hogy a munka és a feladatok közéjük álljanak.

Még a filmforgatások kedvéért sem hajlandók elszakadni egymástól, inkább váltják egymást. Reynolds ezt mondta erről: “Igyekszem minél többet vele lenni. Nem úgy van, hogy ő filmet forgat valahol, én meg forgatok máshol. Mindenhova együtt megyünk. Szerintem az a legjobb benne, hogy tényleg nem sok időt töltünk külön.” Így mindketten ugyanannyit tudnak lenni a gyerekekkel, és erősödik a közöttük lévő kötelék.

Őszinte szerelemmel minden lehetséges. Reynolds a hosszú és boldog házasságuk titkát is megosztotta: “Mi együtt fejlődünk. Tanulunk egymástól. Szerencsés vagyok, hogy ilyen társam van.” Csakis boldog és örökre szóló lehet a kapcsolat, ha egy emberben megtalálod az igazit és a legjobb barátot is.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here