Mindenki tudja, milyen érzés szerelmesnek lenni. Mikor megtörténik, azt akarod, hogy örökké tartson és hogy kölcsönös legyen. A rózsaszín köd azonban idővel eloszlik, a dolgok pedig zavarossá válhatnak, de legalább tanulsz valamit a szerelem iskolájában: hogy egyes kapcsolatok egyszerűen nem működnek.
Bon Jovival és Dorotheával szerencsére nem ez történt. Ismerd meg a történetüket.

John Francis Bongiovi Jr. néven született a Jon Bon Jovi néven híressé vált rocksztár. Egy egész generáció rajongott a dalaiért. De azt csak kevesen tudják, hogy már középiskolában beleszeretett Dorothea Hurley-be, akivel immár több mint 40 éve együtt is él.

A rock and roll világában a kicsapongás és a mindennapos botrányok szinte maguktól értetődők, de Bon Jovira ez sosem volt érvényes. Fiatalon rengeteget volt távol az otthonától, de mindig észben tartotta, hogy számára mi a legfontosabb dolog az életben.

“Boldog szülinapot annak, aki a legelső naptól fogva az egyetlen számomra!” – írta az Instagramon, és egy fekete-fehér fotót posztolt mellé, amelyről csak úgy sugárzik az igaz szerelem.

1980-ban kezdődött a szerelmük története. 3 évet töltöttek együtt, majd szakítottak. 1984-ben egy világkörüli turné után az énekes újra megkereste a lányt azzal, hogy fogadja vissza. A lány pedig beleegyezett.

Bon Jovi 1989-ben megkérte Dorothea kezét. Miután több mint 4000 kilométert utaztak, titokban összeházasodtak Las Vegasban április 29-én.

33 év elmúlt azóta, és ők ketten még mindig egy párt alkotnak. Jon beismerte, hogy ő sem szent. Elmesélte azt is, hogy a rock világának sötét oldalába is belekóstolt és sok családi eseményről csúszott le. De közös történetük során soha nem volt neki senki más Dorotheán kívül. Bon Jovi szerint éppen a felesége az, aki mindig összetartott mindent.

Soha nem volt olyan komoly konfliktusuk, ami miatt eltávolodtak volna egymástól. Mindketten tudják, hogy a kölcsönös tisztelet a stabil kapcsolat alapja, és ez segíti át őket az élet hullámvölgyein. Ahogy Dorothea mondta az egyik interjúban: “Az út során eléd gördülő akadályok jelentik magát az utat.”

Egyikük sem hagyta, hogy a hírnév megváltoztassa. Bon Jovi úgy tekint az egészre, hogy ő egy zenész, neki ez a munkája, amit jól megfizetnek. “Ez csak az, amit csinálok, nem az, aki vagyok. Én dalokat írok. És egész jól adom őket elő. Ennyi az egész.”

A pár csapatként működik együtt, támogatják egymást, és már az elején elhatározták, hogy együtt fognak fejlődni minden tekintetben. “Ha az egyikünk elesik, a másik ott van, hogy felsegítse” – mondta a zenész.

2022. február 14-én Bon Jovi romantikus posztot tett közzé egy fotóval, és az üzenete – “Örök Valentinom” – nem is lehetne világosabb.

Mikor Dorothea hagyta, hogy róla lessen egy történelem dolgozatnál, valószínűleg még egyikük sem gondolta, hogy életük majd egy közös szerelmi történetben forr össze és 4 közös gyermekük fog születni.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here