Megtalálni azt a különleges embert, akivel eltöltöd életed hátralévő részét, sosem könnyű feladat. Persze minden szerelemben vannak hullámvölgyek, de ha jó az időzítés és a nagy ő végre szembejön, akkor hirtelen minden más lényegtelennek tűnik. Ez történhetett Elsa Patakyval és Chris Hemsworth-szel is, akik a távolság és más nehezítő körülmények ellenére egymás mellett kötöttek ki.
A következőkben az ő történetüket osztjuk meg veletek.

Két emberről, akinek egyforma a munkája és azonos a színészet iránti elhivatottságuk, rögtön azt gondolhatjuk, hogy egymás mellett van a helyük. De Elsa Patakynak és Chris Hemsworth-nek nem mentek ilyen egyszerűen a dolgok. Figyelem, spoiler következik: Minden nehézségen sikerült túllendülniük, beleértve a korkülönbséget, a távolságot és a nyelvi akadályokat is.

Elsa 45 éves, spanyol színésznő és modell, Chris szintén színész, 38 éves és Ausztráliában, Melbourne-ben született. Kissé különös, ahogyan az élet összehozta őket, hiszen ebben egy harmadik félnek is szerepe volt. A tehetséges ügynök, William Ward volt az, aki elhatározta, hogy összeismerteti egymással a két színészt, ezért 2010 elején egy vakrandit szervezett nekik.

Attól a naptól kezdve kötődtek egymáshoz. Chris így emlékszik vissza: “Nem volt egy meghatározó pillanat, rögtön az első perctől éreztük, hogy ebből lesz valami. Vicces, nyitott, kiváló humora van, és szenvedélyesen áll hozzá az élethez.”

2010 szeptemberében hozták nyilvánosságra kapcsolatukat, mikor együtt jelentek meg a vörös szőnyegen. Néhány hónappal később, ugyanazon év decemberében pedig összeházasodtak és Ausztráliában tartották az esküvőt.

Néhányan furcsállták, hogy ilyen gyorsan az oltárhoz siettek, de a színész ezt így kommentálta: “Őszintén szólva nem terveztük az esküvőt. Nyaraltunk éppen, és azt gondoltuk, miért ne? Lehet, hogy meg kellett volna előre tervezni, de így is jó volt. A családjaink is velünk voltak, ezért azt gondoltuk, ez egy jó lehetőség, hiszen mindannyian együtt vagyunk, hát csináljuk.”

2 év múlva, Londonban megszületett az első gyermekük, India Rose. Elsa és Chris családja is rögtön odarepült, hogy az újdonsült szülők mellett lehessenek. A színésznő anyukája így nyilatkozott: “Mióta ez a kicsi lány megszületett, nem lehet letörölni a mosolyt az arcukról.”

Elsa ezt mesélte: “Mindent gyorsan csináltunk, nem tudom, hogyan tudtunk megmaradni párként. Egy éven belül összeházasodtunk, majd rá egy évre megszületett a lányunk. Ez óriási nyomást helyez egy házasságra, de jól jöttünk ki belőle, mert bár nagyon erős személyiségek vagyunk mindketten, nagyon szeretjük is egymást. Megoldjuk, hogy működjön.”

Két év múlva, 2014-ben az ikrek, Tristan és Sasha is világra jöttek Los Angelesben. 5 hónappal korábban Chris így beszélt az apaságról: “Szerintem ez mindenkiből kihozza a gyereket. Emlékeztet arra, hogy gyerekként mennyire le tudtak nyűgözni a dolgok, és hogy órákat tudtál eltölteni valakivel csak úgy. Ez elképesztő jó dolog.”

A kölcsönös támogatás köztük nem csak a magánéletben, de a szakmában is érvényesült. “Mikor megismertem, még egyáltalán nem volt híres. Vele együtt fejlődtem, megéltem én is az előrehaladását, a változásokat, aztán egyszer csak híres lett, és ezen is osztoztam vele. Minden pillanatot megélek vele, minden sikerében mellette vagyok, és ez jó dolog. Együtt fejlődünk” – mondta Elsa.

2014-ben úgy döntöttek, elhagyják Los Angelest, és Ausztráliába költöznek. A korkülönbséget, a földrajzi korlátokat félretéve a családot helyezték előtérbe, hogy a kapcsolatuk továbbra is sikeres legyen. Átszervezték az életüket és a munkájukat, hogy továbbra is együtt haladjanak az életben előre.

Pletykák mindig voltak és lesznek, ahogyan hullámvölgyek is, mint minden pár életében. De a szerelmük átsegíti őket a nehézségeken. A közös élmények, a fontos pillanatok emlékeztetik őket arra, hogy mekkora érték, hogy egymásra találtak. Elsa így beszélt erről: “Minden szerelem története gyönyörű, de mind közül a miénk a kedvencem!”

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here