A 38 éves Chrissy Teigen szerkesztés nélküli fotókat osztott meg thaiföldi vakációjáról, melyet családjával töltött. A négygyermekes anyuka több fotót is mutatott, melyeken pánt nélküli bikiniben látható. A kommentelő anyukák dicsérték Chrissyt, hogy meg merte mutatni, hogyan is néz ki a valóságban az “anyatest”.

Chrissy szereti a testét.

Chrissy és John fotókkal dokumentálták thaiföldi útjukat. Az egyik képen, amit Chrissy osztott meg, egy fekete, pánt nélküli bikinit visel, karjaiban pedig ott van gyermeke, Wren. Smink nélkül természetesnek és ragyogónak látszik, büszkén mutatja meg “anyatestét”.

A kommentelők támogatták Chrissyt.

A nyilvánosság reakciója megható volt. Chrissy egyik követője ezt írta: “Szerintem ez a kép nincs szerkesztve (gyönyörű vagy rajta) és köszönöm!” Teigent is meghatották a reakciók, válaszul megköszönte a kommentet, és mellé egy sírós emojit is tett. A fotók sokakat megérintettek, többen hálásak voltak értük: “Köszönöm, hogy őszinte, valódi fotókat posztoltál egy átlagos anyatestről. Fantasztikusan nézel ki!” És: “Bárcsak több ember lenne olyan valódi, mint te! A filterek és a hamis fotók világában jó látni, hogy valaki természetesen is olyan gyönyörű, mint te.”

Ám egyesek kritizálták a dicséreteket, amiket Chrissy kapott: “Gondolj bele, hogy fotókat posztolsz a nyaralásodról, és nem gondolsz mögé semmit, ezek az emberek meg az alakodról kezdenek beszélni. ‘Köszönjük, hogy megmutattad, milyen egy normális test?’ Milyen alattomos megjegyzés. Miért kell egyáltalán beszélni a testéről? Hagyjátok élni.” Másvalaki egyetértett: “Az, hogy megköszönik neki, hogy megmutatja, milyen egy szülés utáni női test, az ugyanaz, mint a testszégyenítés, mivel azt mondják, nyilvánvaló, hogy szülés után van, tehát nem fitt.”

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét