2021-ben Christina Applegate nyilvánosságra hozta, hogy szklerózis multiplexet diagnosztizáltak nála, ez pedig a magán- és szakmai életére is nagy hatást gyakorol. A színésznő küzd az állapotával, és inspirációként szolgál azoknak, akik ugyanebbe a helyzetbe kényszerültek. Annak ellenére, hogy betegségéről őszintén beszél, még mindig vannak, akik kritikával illetik.
Szerencsére pontosan tudja, hogyan kezelje az ilyen trollokat.

A szklerózis multiplexről a legtöbben azt tudják, hogy elsősorban a motorikus képességeket érinti. Ám vannak olyan tünetei is, amelyekről csak kevesen tudnak. Christina Applegate esetében ilyen a súlygyarapodás is. “18 kilót híztam. Bot nélkül nem tudok járni. Szeretném, hogy az emberek tudják, hogy mindennel nagyon is tisztában vagyok.” Hozzátette azt is, hogy ha valakinek gondja van az ő kinézetével, az őt egyáltalán nem zavarja.

Ahogyan sejtette is, akadtak néhányan, akik nem hajlandók elfogadni, hogy a színésznő arca a betegség miatt változott meg, és saját elméleteket kezdtek gyártani. Applegate megosztotta Twitteren az egyik kommentelő írását, aki közölte vele, hogy a plasztikai sebésze rossz munkát végzett, és ezt nem is lehet elrejteni. “Az SM-től nem néznél ki így. Ezt plasztikai sebész csinálta… egy rossz plasztikai sebész.”

Több évtizedes hollywoodi karriert mondhat magáénak Applegate, aki ezeken a hozzászólásokon már csak nevetni tud. “Mi a baja az embereknek? De végülis tudtam rajta nevetni egyet” – írta tweetjében. Elképesztő, hogy miután teljesen őszintén beszélt a betegségéről, az emberek még mindig kötözködni akarnak.

Applegate nyilvános megjelenéseivel próbál másokat bátorítani, és megmutatni, hogy az élet megy tovább. Még csillagot is kapott a Hollywoodi hírességek sétányán nemrég, ami még inkább megszilárdította a helyét a sztárok között.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét