Szerencsés, aki összetalálkozik azzal az emberrel, akivel osztozhat a boldogságban és az élet nehézségeiben is, hiszen az út gyakran rögös. Még szerencsésebb esetben pedig ebből a találkozásból szerelem is lesz. Georgina Rodríguez és Cristiano Ronaldo így lettek egy pár.
A következőkből megismerheted a történetüket, hogy jó és rossz időkben hogyan tartottak ki kéz a kézben.

“Millióim és milliárdjaim vannak, de a legfontosabb mégis a család.”

Az egyik legfontosabb dolog, amit Cristiano Ronaldóról tudni kell, hogy nagyon odaadó, elkötelezett édesapa. Számára a családja a legelső. Mielőtt találkozott Georginával, már 3 gyermekes édesapa volt. Ekkor azonban még sejtése sem lehetett róla, hogy találkozik majd valakivel, akivel tovább bővítheti a családját.

Váratlan volt a találkozásuk, de azonnal összhangba kerültek.

Georgina és Cristiano 2016-ban találkoztak először, amikor a nő egy Gucci üzletben dolgozott előadóként. Aztán összefutottak a bolton kívül is, és rögtön egymásra kattantak, ahogyan Ronaldo mesélte. Elhatározták, hogy lassan haladnak és eleinte csak barátokként beszélgettek egymással.

2017-ben pedig már meg is született az első gyermekük, Alana Martina. Georgina nagyon jól kijön Ronaldo 3 másik gyermekével is. 2021-ben közzétették az örömhírt, hogy ikreket várnak.

A támogatás a legfontosabb dolog, ha az élet nehézségeivel kerülünk szembe.

Úgy tűnt, minden sínen van, egészen addig, míg Cristiano meg nem osztotta a szívfacsaró hírt Instagramon: “Legmélyebb szomorúsággal jelentjük be, hogy a kisfiunk elment. Ez a legnagyobb fájdalom, amit szülő valaha átélhet. A gyászban csak az újszülött kislányunk ad erőt, hogy átvészeljük ezeket a pillanatokat, és megleljük a reményt és a boldogságot.”

Akkoriban Cristiano kihagyta a meccseket, és párja mellett maradt, hogy támogatást nyújtson neki.

“Amikor apa vagy, az egy teljesen más érzés. Egy olyan érzés, amit nem lehet elmondani.”

Tényleg úgy tűnik, hogy a pár megütötte a főnyereményt azzal, hogy egymásra találtak. A családdal kapcsolatos elképzeléseik minden téren azonosak. “Apának lenni egy különleges és nagyon egyedi utazás, olyasvalami, ami teljesen megváltoztatott engem” – mondta Cristiano egy interjúban. “Olyan dolgokat tanított nekem a szeretetről, amikről korábban nem is tudtam” – tette hozzá. “A gyerekeink a boldogságaink. Mikor felkelünk, az első dolog, hogy megöleljük és megpusziljuk őket” – mondta Rodríguez.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here