Mit tudunk az alufóliáról? Elsősorban azt, hogy a háztartásban használjuk. Ételeket csomagolunk bele, jobban tartja a hőt, mint bármilyen más csomagolóanyag. Vannak azonban olyan meglepő tulajdonságai, melyekről talán még sosem hallottál! Ez az olcsó és könnyen beszerezhető kis háztartási kellék még egészségünkre is jó hatással tud lenni.

Hogy alufóliába csomagoljuk a lábunkat, valószínűleg még soha nem jutott eszedbe. Most itt az idő, hogy elgondolkodj rajta, mi több, ki is próbáld! Ehhez nem lesz szükséged másra, mint egy tekercs alufóliára és egy szabad órára.

Mire jó?

Megfázás ellen

A megfázás a leggyakoribb betegség a gyerekeknél és a felnőtteknél. Ilyenkor nagyon jó, ha kéznél van az alufólia! Csavard vele körbe a lábadat és hagyd fenn 1 órán keresztül. Néhány kezelés után észre fogod venni, hogy a megfázás tünetei szépen megszűnnek. Ezzel a módszerrel pár nap alatt megszabadulhatsz a betegségtől!

Ízületi fájdalom ellen

Az ízületi fájdalom őrjítő tud lenni és azonnali megoldást akarunk rá. Ez esetben ne a gyógyszerekért nyúlj, hanem tekercseld körbe fóliával a sajgó testrészeidet és pihenj le. Minél tovább fekszel a fóliával magadon, annál hamarabb jön a megkönnyebbülés! Ezt a kezelést 10 napig végezd, hogy búcsút mondhass a fájdalomnak.

Égési sérülésekre

A nőkön jóval többször vannak égési nyomok, mint a férfiakon. Mi ennek az oka? Az, hogy több időt töltenek a konyhában, ahol az égési sérüléseket nem olyan nehéz beszerezni. Ha veled is éppen ez történt, tisztítsd le a sebet, tégy rá egy gézlapot, majd fedd le alumínium fóliával. A fájdalom néhány perc múlva meg fog szűnni.

Fáradtság ellen

Úgy érzed, egy cseppnyi energiád sincs, pedig még csak most kezdődött nap? Tégy néhány csík alufóliát a fagyasztóba 2-3 órára. Bármikor, amikor úgy érzed, tedd fel őket az arccsontodra és az ajkaidra. Az energiaszinted pár perc alatt a maximumra ugrik.

Érdekes volt? Kövess a Facebookon!

Köszönjük szépen!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here