Elizabeth Hurley férje, a milliárdos Steve Bing DNS-tesztet követelt, mielőtt elismerte volna sajátjának Damian Hurley-t. Elizabethnek teljesen egyedül kellett felnevelnie fiát, de szuperanya tudott belőle válni annak ellenére is, hogy Damian apjával keserű családi vitákat folytatott. Fia mára már felnőtt, és őszintén beszél az általa legjobban szeretett nő, az édesanyja iránt érzett hálájáról.

Egyedülálló anyaként számtalan nehézségen kellett átmennie.

Az 58 éves színésznő Steve Binggel folytatott, rövid kapcsolata során lett várandós egyetlen fiával. Ez röviddel azután történt, hogy szakított Hugh Granttel 2000-ben. Damian 2002-ben született meg, de édesapja nem akarta elismerni az apaságot, azt állította, hogy Elizabeth Hurley nem folytatott vele monogám kapcsolatot.

Később a DNS-teszt bizonyította, hogy Steve Damian vér szerinti édesapja. Ennek ellenére a milliárdos Bing nem lett része fia életének. Még csak nem is találkoztak soha. Bing 2020-ban meghalt, Damiant és másik lányát pedig kizárta az örökségéből, mikor nagyapjuk követelte a részüket, arra hivatkozva, hogy mindkét gyermek házasságon kívül született.

Anya és fia között fantasztikus kötelék van.

Damian Hurley ma már felnőtt. Nagyon nagyra tartja édesanyját, Elizabeth Hurley-t, aki szerinte “800 szülő szerepét töltötte be egyben”. Damian azt is elárulta, annyira közeli a kapcsolatuk, mintha csak testvérek lennének.

Damian filmesként és modellként tevékenykedik, állítása szerint nem szenvedett semmilyen hátrányt amiatt, hogy édesanyja egyedül nevelte fel.

Damian büszkén követi édesanyja nyomdokait.

Damian Hurley 2018-ban a Tess Management modellügynökséghez szerződött, tanulmányait pedig a Wellington College-ben folytatja évi 37.000 fontos tandíjért Berkshire-ben.

“Sokan bírálják azt, aki ilyen fiatalon elküldi a gyermekeit, de neki tetszett. Szerette az iskolát, jó barátokat szerzett, és egy nagyon jó kaland volt ez számára” – mesélte Elizabeth a döntéséről, hogy ebbe az iskolába küldte fiát.

Híres édesanyja után most Damian próbál betörni Hollywoodba, első alkalommal állva a kamera mögött az általa rendezett Strictly Confidential című thrillerrel.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét