Sokan úgy vélik, hogy egyes párok szerelmében a sors fontos szerepet játszik. Néha azonban nem a sors, inkább az idő a meghatározó. Ez történt Daniel Craig és Rachel Weisz esetében is, akik még évekkel azelőtt ismerték meg egymást, hogy híressé váltak volna. Életük egymástól külön zajlott, de mindketten sikeressé váltak. Aztán elérkezett a pillanat, ami újra összehozta őket, és azóta sem váltak el egymástól.
Történetükön keresztül a jó időzítés szerepét ismerheted meg a szerelemben.

Még fiatal korukban ismerték meg egymást.

Amikor Daniel Craig és Rachel Weisz találkoztak, még nem voltak ismertek. Színészek voltak, akik a csúcsra akartak jutni. 1994-ben a Les Grandes Horizontales című darabban kaptak szerepet, együtt dolgoztak, de ennél nem történt több. Barátság alakult ki köztük a színészi tapasztalataik révén.

Rachel Weisz útja így vezetett a sikerig.

Első filmszerepe a Gyilkológép című filmben volt 1994-ben, de csak két évvel később következett be az áttörés, mikor a Láncreakció című filmben kapott szerepet, amelyben Keanu Reevesszel és Morgan Freemannel játszott együtt.

Ezután több film is következett, de 1999 volt az az év, amikor mindenki megismerte a nevét. Ekkor játszott A napfény íze és A múmia című produkciókban, utóbbiban Brendan Fraser oldalán. Szerepet kapott A múmia visszatérben is 2 évvel később. Attól kezdve könnyedén jöttek a megkeresések, Rachel Weisz elismert és keresett színésznővé vált.

Daniel Craig is karriert épített.

A ’90-es években Daniel megállás nélkül dolgozott. Rengeteg filmben játszott, általában mellékszerepekben, de olyan színészek oldalán, mint Tom Hanks, Kim Basinger vagy Angelina Jolie. 2004-ben a Torta című filmben nyújtott alakításáért nagyon jó kritikákat kapott.

Ismertté azonban James Bond szerepével vált. Eleinte voltak fenntartásai, végül azonban elfogadta a szerepet, ami meghozta neki a világhírnevet, valamint a későbbiekben sok más főszerepet is.

Útjaik újra keresztezték egymást.

Ahogyan teltek az évek, mindketten egyre sikeresebbek lettek a színészi pályán, arról viszont sejtésük sem volt, hogy a sors vagy az idő hamarosan megváltoztatja az életüket.
Egy horrorfilmben játszottak együtt, egy párt alakítottak. A köztük lévő szikrát az első pillanattól kezdve érzékelni lehetett. 16 évvel az első találkozásuk után végre egymás karjaiban találták magukat, és a való életben is egy pár lett belőlük.

Hivatalossá tették a kapcsolatukat.

Nagyon hamar összeházasodtak, már 6 hónappal az első randevújuk után. 16 évnyi ismeretség után nem akartak ezzel várni. Egy nagyon szűk körű, meghitt ceremóniát tartottak, az életüket is mindig így élték, vigyázva a privát szférájukra.

A gyors házassággal kapcsolatban Rachel azt mondta: “Sosem gondoltam, hogy férjhez megyek. Ez nem szerepelt a céljaim között, épp ellenkezőleg. A romantikus filmekkel sem tudtam sosem azonosulni, mert ezeknek a vége mindig a házasság. Aztán egyszer csak megtörtént, mikor már jóval érettebbek voltunk.”

Bővült a családjuk.

Danielnek és Rachelnek is volt már gyereke. Rachelnek a 9 éven át tartó kapcsolatából Darren Aronofskytól, Danielnek pedig az első feleségétől. 2018-ban, 6 évvel a házasságkötésük után úgy döntöttek, közös gyermeket vállalnak. Rachel 48, Daniel 50 éves volt, mikor megszületett a lányuk. Ekkor Rachel gyermeke 11, Danielé 25 éves volt.

Nem foglalkoztak a korukkal, izgatottan várták a kicsi érkezését. “Daniellel nagyon boldogok vagyunk. Lesz egy kis emberünk, alig várjuk, hogy találkozzunk vele. Ez az egész olyan titokzatos.”

Támogatják egymást.

Rachel és Daniel családja 5 főssé vált lányuk érkezésével. Bár a baba születése utáni időszak általában kimerítő a szülők számára, Daniel egy interjúban elmondta, hogy nagyon boldogok és támogatják egymást a magánéletben és a karrierjükben is.

Élvezik a kapcsolatukat.

A két színész közös útja barátsággal kezdődött, és boldog házasság lett a vége. Szerelmük bizonyítéka annak, hogy néha egy kapcsolat nem az egyik vagy a másik fél miatt nem működik, hanem azért, mert még nem jött el az ideje.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét