A The Drew Barrymore Show egyik epizódjában a színésznő elmondta, hogy sokszor nincs rajta fehérnemű. Elmesélte azt is, lánya hogyan reagál erre a szokására, és hogy miért szeret fehérnemű nélkül lenni.

Nagyon őszinte volt.

A show-ban a 49 éves színésznő vendégeivel, Chloe Finemannel, Boy George-dzsal és Ross Matthews-szal beszélgetett. A témájuk a 82 éves Martha Stewart volt, aki bevallotta, fehérnemű helyett jobban szeret fürdőruhát viselni.

“Veletek is előfordult, hogy nem viseltetek fehérneműt, vagy ez ki van zárva?” – kérdezte Matthews.

Válaszul Fineman és Barrymore felemelték a kezeiket, és elismerték, hogy ők néha fehérnemű nélkül járkálnak. Barrymore meglepetést okozott Matthews-nak, mikor elmondta, hogy a lánya gyakran próbálja rávenni őt a bugyiviselésre, mikor tudja, hogy nincs rajta.

Mikor megkérdezték, miért nem szokott fehérneműt felvenni, a színésznő egyszerűen azt felelte, élvezi, hogy nincs rajta.

Matthews elmondta, számára idegen a gondolat, és nagyon kényelmetlenül érezné magát alsónemű nélkül. Barrymore viccesen megjegyezte, hogy a lánya véletlenül rajtakaphatja őt.

Barrymore megemlítette a kényelmi szempontot is, főleg, mikor melegítő nadrág van rajta, ami nagyon kellemes érzés a bőrének.

Barrymore-nak exétől, Will Kopelmantől két lánya van, a 9 éves Frankie és a 11 éves Olive. Beszélgetős műsorának egyik részében Barrymore megosztotta a lányával folytatott beszélgetést is, mikor meghívott vendége Christina Aguilera volt.

A fehérnemű még nem minden.

Barrymore azt is elmesélte, hogy lánya szeretne crop topot hordani, amivel ő eleinte nem értett egyet. “A lányom crop topot akar viselni. Én nemet fogok rá mondani, ő meg majd azzal jön: ‘Anya, te meg a Playboy címlapján szerepeltél.’” Aguilera ezt nagyon viccesnek találta, és hasonló élményekről számolt be saját lányával kapcsolatban, aki túl sok mindent szabadon hagyó ruhákat akar hordani. Aguilera elmondta, tudta, hogy egyszer ez fog történni, hiszen neki is voltak meglehetősen merész ruhái. Mindkét anya nevetett lányaik ruhaválasztásain és azon, mennyire bonyolult feladat kordában tartani az öltözködéssel kapcsolatos vágyaikat.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét