Drew Barrymore 2 lány egyedülálló anyukája. Miután elvált gyermekei apjától, nem volt számára könnyű visszatérni a randizás világába, hiszen ekkor már a gyermekei voltak a legfontosabbak az életében.
Az egyedülálló szülők mindig a gyermekeiket helyezik előtérbe, mikor randizni kezdenek, ez pedig nem könnyíti meg a dolgokat. A következőkből megismerheted Drew Barrymore történetét és személyes tapasztalatait.

Drew 3-szor volt férjnél, de egyik házassága sem működött.

Először 19 évesen ment férjhez Jeremy Thomashoz, de a házasságuk csak 2 hónapig tartott. Második férje a komikus Tom Green volt, de néhány hónap után vele is különváltak.

Harmadik házassága Will Kopelmannal köttetett, akitől megszületett két lánya, Olive és Frankie. Ez a házasság sem ment simán, végül 4 év után válással ért véget. Barrymore-t a szakítás nagyon megviselte, hiszen azt szerette volna, ha a gyermekei teljes családban nőnek fel.

Drew gyerekkora nem volt egyszerű, ezért még inkább igyekszik, hogy megadja a gyermekeinek azt, amiből neki nem jutott: az igazi szülőket.

Barrymore már kisgyermekként híressé vált, mikor szerepelt az E.T. A földönkívüli című filmben. A hírnév azonban nem tett jót neki, problémás gyerekkora volt. A szüleitől semmiféle támogatást nem kapott, ezért is vált önállóvá már 14 évesen.

Bizonyos, hogy egészen más gyermekkora volt, mint a legtöbbeknek. Ahogy mesélte, szörnyen egyedül érezte magát. Ezért próbálja biztosítani a saját gyermekeinek azt, hogy mindkét szülőjük jelen legyen az életükben, még akkor is, ha már nem alkotnak egy párt.

Drew hisz abban, hogy jól teszi, hogy a gyerekeket helyezi előtérbe. Bár elváltak, és Will azóta már újranősült, a gyerekek miatt sokszor járnak össze, még az is előfordul, hogy közösen utaznak el.

Drew szerint Will új felesége, Allie igazi főnyeremény, fantasztikus nevelőanyja a gyerekeknek.

Drew már 6 éve egyedülálló anya, és nagyon nehezen talál vissza a randizás világába.

A színésznő nagyon óvatosan hoz meg olyan döntéseket, amelyek a lányait is érintik. Elmesélte, hogy fogalma sincs, hogyan kellene randiznia 2 gyerek mellett. “Azt hiszem, nekem még rengeteg időbe fog telni, mire találkozom valakivel és megismerem annyira, hogy bemutassam a lányoknak” – mondta.

4 hosszú évbe telt, mire képes volt ismét randizni. Végre le tudta dönteni a saját korlátait, és az elmúlt években elment néhány randira.

Olyasvalakit akar találni, aki nem akar sem házasodni, sem gyerekeket.

Jelenleg Barrymore esélyt sem lát arra, hogy újra férjhez menjen. “Talán tudnék újra együtt élni valakivel, de vannak gyerekeim, és az biztos, hogy soha nem fogok megint férjhez menni.”

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét