Vannak, akik lassabban öregszenek másoknál, de úgy tűnik, a fitneszért rajongó Norma Williams azt is tudja, hogyan kell megállítani az időt. Bár már 70 felett jár, mégis úgy néz ki, mint egy modell. Fontos üzenete van, amelyet szeretne minél többekhez eljuttatni: ha törődsz a testeddel, a kor előrehaladtával is képes jó irányba változni.
El nem mulasztanánk a lehetőséget, hogy megmutassuk Norma fotóit és megosszunk néhány dolgot róla.

1.

2.

3.

4.

Nem mindig volt ilyen a teste. Gyerekkora óta rossz táplálkozási szokásai voltak, és kövérnek érezte magát. 28 éves korában változtatott korábbi életmódján. A legtöbb ember nem tudja végleg megváltoztatni a szokásait egyetlen nap alatt, és ez Norma számára is egy olyan utazás, ami ma is tart.

5.

6.

7.

8.

Ahogy megváltoztatta az életmódját, azt vette észre, hogy az élete is változott, a megjelenése pedig javult. Végül elért egy olyan szintet, mikor elmondhatta, hogy elégedett a külsejével. Azoknak, akik hozzá hasonlóan meg akarják változtatni az életmódjukat, azt tanácsolja, hogy apró lépésekben haladjanak és hagyjanak maguknak erre több évet.

9.

10.

11.

Elmondása szerint a teste a rendszeres edzés hatására formálódott ilyen szépen. Hetente 4-szer intenzíven sétál és 2-szer megy edzőterembe. Fokozatosan növelte az edzés mennyiségét, és ennek megfelelően változtatott az étrendjén is. Nem is olyan rég még képes volt megenni egy hatalmas zacskó chipset és rengeteg édességet, de folyamatosan dolgozott ezen.

12.

13.

14.

15.

Norma hisz abban, hogy a testünk csakis tiszteletet érdemel, ennek ellenére sokszor rosszul bánunk vele. De amíg törekszünk a változásra, addig a testünk meg fog jutalmazni minket. Ne törődj vele, hogy lóg a bőröd, striáid vannak vagy ráncos vagy, itt az idő, hogy szeresd végre a testedet.

16.

17.

18.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer és a NJD fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here