Vannak, akik lassabban öregszenek másoknál, de úgy tűnik, a fitneszért rajongó Norma Williams azt is tudja, hogyan kell megállítani az időt. Bár már 70 felett jár, mégis úgy néz ki, mint egy modell. Fontos üzenete van, amelyet szeretne minél többekhez eljuttatni: ha törődsz a testeddel, a kor előrehaladtával is képes jó irányba változni.
El nem mulasztanánk a lehetőséget, hogy megmutassuk Norma fotóit és megosszunk néhány dolgot róla.

1.

2.

3.

4.

Nem mindig volt ilyen a teste. Gyerekkora óta rossz táplálkozási szokásai voltak, és kövérnek érezte magát. 28 éves korában változtatott korábbi életmódján. A legtöbb ember nem tudja végleg megváltoztatni a szokásait egyetlen nap alatt, és ez Norma számára is egy olyan utazás, ami ma is tart.

5.

6.

7.

8.

Ahogy megváltoztatta az életmódját, azt vette észre, hogy az élete is változott, a megjelenése pedig javult. Végül elért egy olyan szintet, mikor elmondhatta, hogy elégedett a külsejével. Azoknak, akik hozzá hasonlóan meg akarják változtatni az életmódjukat, azt tanácsolja, hogy apró lépésekben haladjanak és hagyjanak maguknak erre több évet.

9.

10.

11.

Elmondása szerint a teste a rendszeres edzés hatására formálódott ilyen szépen. Hetente 4-szer intenzíven sétál és 2-szer megy edzőterembe. Fokozatosan növelte az edzés mennyiségét, és ennek megfelelően változtatott az étrendjén is. Nem is olyan rég még képes volt megenni egy hatalmas zacskó chipset és rengeteg édességet, de folyamatosan dolgozott ezen.

12.

13.

14.

15.

Norma hisz abban, hogy a testünk csakis tiszteletet érdemel, ennek ellenére sokszor rosszul bánunk vele. De amíg törekszünk a változásra, addig a testünk meg fog jutalmazni minket. Ne törődj vele, hogy lóg a bőröd, striáid vannak vagy ráncos vagy, itt az idő, hogy szeresd végre a testedet.

16.

17.

18.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

9 hozzászólás

 1. Gyönyörű, a mai kor izlésének megfelelő, tökéletes alakkal! Csodás akaraterővel, kitartással. Fele annyi idősen csak irígykedve nézem. Mégis van valami visszatetsző számomra, hogy ennyire fiatalos ruhákban van a nagymama korú hölgy, de biztos maradi vagyok….

  • Még ha nagymama lenne..de ő már dédi korú..s a több kg smink az ápol s eltakar..persze van az a mondás :” mindenki annyi idős amennyinek érzi magát..”

 2. Ha valakinek ez sikerül, mint Normanak. Le a kalappal. De szerintem hagy vegyen fel olyan ruhát, amiben ő érzi jól magát. Rengetegen meg sem érik ezt a kort, nem hogy ilyen jó kondiban!

  • Telesen igazad van. Csak te mondtad ki azt, amit mindannyian gondolunk, és szeretnénk. Én bár nem vagyok ilyen fitt és karcsu, de elmondanám, hogy soha az életben nem vennék fel egy ugynevezett “korombeli” goncot. Nehogy azt higgyétek, hogy bohocnak oltozom, csak nem veszek fel sotét ruhákat, és kész.

 3. Le a kalappal előtte !
  Követendő példa, hogy 70.felett sem kell elhanyagolnunk magunkat .
  Igen mindenki annyi amenyinek érzi magát .Ő tudja hisz kéri fogadjuk el saját testünket és szeressük magunkat a ráncainkat ,striháinkat Ha Őt nézem nem félek a 70-től.
  Én 66.múltam és sajnoj nem vagyok még nagyi híába vágyom rá !
  Lehet akkor majd felnövök ,mert sokszor úgy érzem a szívemben a lelkemben mintha még mindig fiatal lennék főleg mikor Zumázni jártam.
  Egy baleset miatt abba hagytam és márnem járok mert mindenem fáj !
  Lában , sarkantyúm ,Térdem ,fórgóm, bokám , porckorongsértem , ülőidegzsába
  Nyakisérven stb.stb.
  De ha zumbázom ,táncolok akkor érekes nem fáj .
  Szóval fiatalok vagyunk legbelül csak ne nézzek sűrün tükörbe mert akkor rájövünk hogy a tükrünk nem hazudik
  Gondolom Ő is hasonlóan érez azért vesz fel fiatalos ruhákat .
  Ne itéljétek el mert ő egy szuper csaj vagy akár szupernagyi is lehet.
  Régen a fejkendős bőszoknyás mamikák voltak ma már más világot élük !
  Szeretnék én igy kinézni de sajnos wár nem mennek le a kilók nálam !
  Azzal vígasztalom magam ha véletlen korházba kerülnék akkor mjd lesz miből leadni !
  ❤️-ből
  Gratulálok mégegyszer csak így tovább.

 4. Nekem az a véleményem hogy mindenki olyan ruhát viseljen, amiben jól érzi magát.. nem is olyan régen még azt mondták a szüleink hogy egy 70 éves ne vegyen fel rózsaszín árnyalatot… Èdesanyámon még 85 évesen is jól állt a halvány rózsaszín blúz. 🌹

 5. 50 éves koromban lett unokám, sok barátnőmkek korábban. Attól még nem leszel öreg Harkai Zsuzsanna:) és én is zumbázom ezerrel:)

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét