Nemrégiben egy kosárlabda meccsen készült fotó járta be az internetet. A képen egy férfi a fiával együtt szurkol kedvenc csapatuknak. Ami különlegessé teszi a fotót, hogy az apa arca, a kezei és a ruhája is fekete a koromtól.
Utánajártunk, hogy ki ez a férfi, aki megolvasztotta a szíveket.

A fotót egy kosárlabda-rajongó készítette, és valószínűleg nem is terjedt volna tovább, ha a Kentucky csapat edzője, John Calipari nem retweeteli. Az edző a fotó hátterét is elmesélte. Kiderült, hogy a férfi bányász, aki a műszakja után rögtön sietett a meccsre, hogy együtt nézhesse meg azt a fiával. Egyszerűen nem volt ideje hazamenni átöltözni, ezért jelent meg piszkosan.

Az edzőt nagyon meghatotta a férfi cselekedete, és VIP jegyeket is felajánlott neki a következő mérkőzésre. A fotó annyira népszerű lett az interneten, hogy a bányász felesége is látta.

A feleség, Molly mesélte el, hogy a fotón a férje, Michael McGuire és a 3 éves fiúk, Easton láthatók. Michael megígérte a fiának, hogy életükben először együtt fognak elmenni kosárlabda meccsre, és együtt nézik a játékot. De a műszakja sokáig tartott, ezért Molly vitte el Eastont a sportcsarnokba, megbeszélték, hogy férjével majd ott találkoznak. “Fontos volt számára, hogy Eastonnal nézze a meccset” – mondta Molly.

A bányászról a fotót Sue Kinneer, a Kentucky kosárlabdacsapat egyik rajongója készítette. “A férfi piszkos volt, csupa korom volt az arca. Látszott, hogy nagyon fáradt, de akkor is mosolygott a fiára, aki számtalanszor megölelte őt. Nagyon boldognak tűntek” – mondta Sue.

Az internetezők imádják a bányász apuka megható történetét, aki minden fáradtsága ellenére a munka után is képes volt a meccsre sietni, hogy fiával együtt nézhesse. “Ő a világ legjobb apukája!” – mondta Molly.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét