Manapság nem ritka, hogy az emberek előítéletekkel és kritikákkal illetik mások kinézetét. Jeff Beavert azonban ez a legkevésbé sem érdekli. Cikkünk hőse lánya vállalkozását támogatja azzal, hogy horgolt női topokat mutat be modellként, bizonyítva, hogy nincs olyan, amit egy férfi ne volna képes megcsinálni.
Kurázsi van ebben a családban, annyi biztos.

Jeff lánya, Emily több évvel ezelőtt indította el a vállalkozását.

Emily Beaver 2015-ben döntött úgy, hogy hobbijából, a horgolt topok készítéséből vállalkozást alapít.

Az üzlet azonban csak 2021-ben indult be, amikor édesapja modellként elkezdte reklámozni a női felsőket. Jeff hajlandó bármit felvenni, amit lánya készít, és teljesen jól érzi magát ebben a szerepben. “Apám sosem hezitált, hogy segítsen-e nekem – mondta Emily. – Mindig a nagy támogatója volt a munkámnak és nekem is.”

Jeff szerepvállalása az üzletben igazi áttörést hozott.

Emily kezdetben csak magának horgolt felsőket, a weboldalán pedig elárulta: “Szeretem látni a felsőimet a barátaimon és azt az örömöt, amit a művészetem okoz nekik.” A legelső modell, aki az ő horgolt felsőjét bemutatta az Instagram-oldalán, az édesanyja volt. Amikor az erről készült videó sikert aratott, Emily megkérte az édesapját, hogy ő is működjön közre.

Jeff boldogan igent mondott. “Az internetezők egyenesen zabálták ezt. Mindig, mikor bevontam a szüleimet, tudtam, hogy van valami különleges abban a koncepcióban, hogy egy család együtt viseli ezeket a ruhadarabokat” – osztotta meg Emily.

Az apa nem tervezi, hogy leáll ezzel.

A családi üzlet olyannyira sikeres lett, hogy Emily otthagyhatta a korábbi munkáját, és teljesen a horgolt felsők készítésének szentelheti magát. Instagramon több mint 30.000, TikTokon pedig több mint 600.000 követője van. Jeff izgatottan várja, hogy még inkább felkeltse a közönség érdeklődését. “Az apám bármit megtesz azért, hogy eladja a topjaimat” – írta Emily a videó mellé, amelyen apukája egy létrán éppen a tetőre mászik, hogy ott fotózkodjon.

Az előítéletek nem tudták csökkenteni az üzlet jelentőségét.

Látván Jeff modellkedését, egyesek gúnyt űztek belőle, és helytelennek nevezték, hogy egy férfi ilyen módon mutogatja magát. De Jeff és Emily megpróbálják nem szívükre venni a negatív kommenteket. A pozitív visszajelzések száma amúgy is bőven felülmúlja ezeket. “Nem tudom, hogy lehet negatívan hozzáállni egy olyan családhoz, akik ennyire jól érzik magukat együtt” – mondta Emily.

“A közös munkánkban az a legértékesebb, hogy minőségi időt tudunk együtt tölteni. Nevetünk, és vicces videókat készítünk” – tette hozzá.

A Beaver család hozzászokott a hírnévhez.

A tartalomkészítésbe Emily könnyen be tudta vonni a szüleit. Együtt éltek, mikor belevágott az üzletbe, és mindhárman nagyon kreatív emberek. A közös szenvedély segített nekik abban, hogy gyorsan alkalmazkodni tudtak a népszerűséghez, és elkezdték élvezni is azt. “A figyelem szórakoztató dolog” – mondta Emily.

“Nem tudtuk, hogy ez hova növi ki magát, de jól éreztük magunkat közben” – tette hozzá.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here