Nem létezik egyszerű módszer arra, hogy most és mindörökre lefogyjunk, de ez a lány mindenkit lenyűgözött a történetével. Shelley Bishop, az ausztrál PhD-hallgató nem is sejtette, hogy miután posztol egy fotót lélegzetelállító átváltozásáról, 10.000 lájkot fog kapni. 110 kg-ról fogyott le 65 kg-ra 6 hónap leforgása alatt, miután kifejlesztette saját edzési és táplálkozási módszerét, amire most már rengetegen kíváncsiak.
Az ő története következik.

Korábban a munkája miatt kapkodva és rossz minőségű ételeket evett.

A változás, melynek során Bishop 45 kg-ot fogyott, 2 évvel korábban kezdődött, mikor egy lemezstúdió menedzsereként dolgozott Sydney-ben. Elmesélte, hogy éveken át éjszakázott, ennek következtében főként olcsó és könnyen hozzáférhető ételeket evett, például tésztát, hamburgert és pizzát. Nemcsak az étrendje volt szegényes, de mozgásszegény életmódot is folytatott.

Miután egy edzőterem nyílt a lakása közelében, elhatározta, változtatni fog az életén.

A nő elmondta, hogy online keresgélt videókat, edzésprogramokat és főzési terveket, de személyi edzőt és dietetikust sem fogadott fel. Azt is elmondta, hogy ez volt élete legnehezebb, de legjobb időszaka is, hiszen mindent saját maga tanult meg.

Elárulta, hogy korábban azt hitte, el kell hagynia a szénhidrátokat és rengeteg kardió edzést kell végeznie ahhoz, hogy fogyjon, de aztán rájött, hogy hosszú távon a szénhidrátok nagyon hasznosak, ha a testalkatának, az egészségi állapotának és a céljainak megfelelően kialakított étrend részeként használja őket.

Több hónapnyi elszánt és kemény munka eredményeként 65 kg-ra fogyott le.

Bishop megosztott egy előtte-utána fotót névtelenül Redditen, és ekkor még nem is sejtette, hogy több száz kommentet kap, hiszen mindenki a “titkára” kíváncsi. A nő elmesélte, hogy a postaládája tele volt kérdésekkel az edzésével és az étrendjével kapcsolatban. Bishop bevallotta, sokat hezitált a fotó posztolása előtt, mert az “előtte” kép, amin 110 kg-os volt, negatív kommentek esélyét is magában rejtette.

Bishop ekkor határozta el, hogy létrehoz egy Instagram-profilt a személyes fejlődéséről, hogy másokat is motiváljon, hogy pozitív irányba változtassanak az életükön. Bevallotta, hogy mindig is arról álmodott, hogy egyszer igazán vékony lesz, mivel mások erre ösztönözték, de most rájött, hogy szeret erős lenni, és magabiztosnak érzi magát izmos testalkatával.

Bishop megosztja a mindennapos rutinját a követőivel.

Instagramján megosztja az általa javasolt napi étrendeket. Egy példa:

  • Proteines zabkása reggelire.
  • Tonhal túróval és paradicsommal puffasztott barna rizsen joghurttal és granolával, desszertnek gyümölcsök.
  • Csirkesalátás wrap tojásokkal ebédre.
  • Csokoládés fehérje, mandulatej és egy banán edzés utáni shake-nek.
  • Steak fajitas barna rizzsel és babbal vacsorára.

A legfőbb titok, hogy megtaláld azt a mozgásformát, ami a legjobb neked.

A fiatal influenszer azt mondta, volt olyan, hogy naponta 3000 kalóriát fogyasztott és mindennap súlyzózott, hogy izomzatot szedjen magára. Számára unalmas lett volna a szénhidrát nélküli kardió edzés. Ha nem szereted a súlyzózást vagy a futást, akkor ne azt tedd, amit ő, hiszen rengeteg más módszer létezik az egészség megőrzésére.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét