Az öltözködést illetően nagyon egyszerűen orvosolhatók a problémák, hiszen elég csak párat kattintani, és máris vettél magadnak egy új ruhát. De Hannah Warling megoldást talált arra, hogy a ruhák tökéletesen álljanak, anélkül, hogy újat kellene venni egyik-másik darab helyett. Olyan egyszerű trükköket oszt meg, amelyekkel meg lehet oldani a leggyakoribb problémákat.
A következő 9 trükk segít abban, hogy mindig tökéletesen nézz ki.

1. Rések a gombok között

Teljesen tönkreteheti a megjelenést, ha a felsőd gombjai között rések vannak, amelyeken keresztül belátni. De a probléma könnyen orvosolható: a felső 3. gombját a 2. lyukba gombold be, a 2. gombot pedig a 3. lyukba. Ezzel nemcsak a gombok közötti lyukaktól szabadulsz meg, de egyedi fazont is adsz a ruhának.

2. Széles nyakkivágású felsők

Ha nem szeretnéd, hogy a melltartó pántja kivillanjon a széles nyakkivágású felsőkből, ez a tipp neked szól: a melltartó pántjait vezesd át a válladon és elöl, a melltartó alatt kapcsold őket össze. Így nem lesz szükséged pánt nélküli melltartóra, de a pántok láthatatlanok maradnak.

3. Túl szoros farmer

Ha rohanásban vagy, és az egyetlen tiszta nadrágod dereka túl szűk, egy befőttesgumival vagy hajgumival segíthetsz a helyzeten. A gumit húzd át a gomblyukon és tekerd a gomb köré. Kevesebb mint 1 percet vesz igénybe, viszont nem fog szorítani a nadrág.

4. Tökéletesen passzoló ruha

A méretre szabott ruhák nem olcsók, és az ember súlya is folyton változhat, ezért érdemes megtanulni, hogyan tudod úgy átalakítani a ruhádat, hogy az tökéletesen passzoljon. Fordítsd ki, és a derekánál mindkét oldalába tűzz bele egy-egy biztosítótűt. Fűzz át rajtuk egy cipőfűzőt a ruha hátulján haladva. Ezután fordítsd vissza a ruhát, hogy senki ne láthassa a trükköt. A cipőfűző tartja majd.

5. Kerek nyakú trikóból szögletes nyakú

Ezzel a trükkel egy egyszerű trikó nyakvonalát változtathatod meg. Fogd meg az egyik pántot, húzd előre, készíts egy hurkot, és ezen dugd át a karodat. A másik pánttal is csináld ezt meg, és a trikó nyakvonala kerek helyett szögletes lesz.

6. Pánt nélküli melltartó helyettesítése

Ha nincs pánt nélküli melltartód, viszont váll nélküli felsőt szeretnél felvenni, van megoldás. A melltartó bal oldali pántját húzd át a jobb válladon, és bújtasd ki belőle a jobb karodat. Az ellentétes oldalon is tedd meg ezt, így végül a két pánt elöl, a mellkasodon fogja keresztezni egymást. Így már kényelmesen viselheted pántos melltartóval is a váll nélküli felsőt.

7. Pánt nélküli melltartó rögzítése

Ha pánt nélküli melltartót viselsz, lehet, hogy aggódsz amiatt, hogy lecsúszik, elmozdul a helyéről. A trükk a következő: a melltartóhoz tartozó pántot hátul akaszd be az egyik hurokba, elöl, a kosár alatt húzd át, majd akaszd be az ellentétes oldalon. A pánt így odaszorítja majd a melltartót, anélkül hogy látható lenne.

8. Túl hosszú öv

Ha az öv túl hosszú, a vége nagyon kilóg, viszont ezen segíthetsz egy gumival. Az övvel megegyező színű gumit válassz. Húzd át az öv alatt, majd mindkét végébe fűzd bele a kilógó övrészt.

9. Farmer szárának felhajtása

Ezzel a trükkel a felhajtott szárú farmerban is hibátlanul fogsz kinézni. A nadrág szárát két oldalt fogd meg, majd húzd középre, és így kezdd el felhajtani. Így nemcsak jobban fog mutatni a farmer, de biztos lehetsz abban is, hogy nem fog lecsavarodni a szára.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here