Ez a történet beillene egy szürreális drámának is. Cristian Montenegro ugyanis büszkén jelentette be harmadik gyermekének “születését”, akinek édesanyja a rongybaba menyasszonya, Natalia. Igen, jól olvastad. Cristian büszkén hirdeti Natalia iránti szerelmét, akit élete szerelmének tart annak ellenére, hogy egy rongybabáról van szó.

A “megismerkedés”.

Cristian és Natalia története hallatán sokan hitetlenül vakargatják a fejüket. A kolumbiai férfi büszkén mutatta be a világnak szokatlan párját, Nataliát. Amire az emberek rögtön felfigyeltek, hogy Natalia nem ember.

Korábbi kapcsolata csúnya véget ért, Cristian ezután megosztotta a fájdalmát, amivel akkor szembesült, mikor párja elhagyta őt valaki másért. A szakítás miatt magányosnak érezte magát, és utána senkivel nem akart randizni. Ezt az időszakot a szívfájdalom és a magány jellemezte, a szerelem pedig szinte elérhetetlen álomnak tűnt számára.

Ám meglepő fordulat történt. Cristian azon kapta magát, hogy vonzalmat érez furcsa partnere, Natalia iránt. Bár kapcsolatukat kételyek övezték az emberek részéről, Cristian egyértelművé tette, mekkora boldogságot érez, hogy végre megtalálta azt, akit élete szerelmének nevezhet. Natalia mellett Cristian élete váratlan, de örömteli fordulatot vett.

Óriási érdeklődést váltott ki azzal, hogy megmutatta életüket.

Cristian TikTokon mutatta meg, hogyan él párjával, aki szerinte az egyetlen, aki igazán szereti őt. Élete egyszerre megdöbbentő és érdekes.

A kezdeti sokk után egyre nőtt az érdeklődés Cristian iránt. Egyesek excentrikusnak nevezték, sőt egyenesen csalónak, ám úgy tűnik, Cristian maximálisan elégedett azzal az úttal, amit választott magának. Számára ez az álmai beteljesülését jelenti, egy semmihez sem fogható “álomesküvőt”.

Gyarapodó család.

A furcsa pár, akinek már van egy fia és egy lánya, megmutatta a család legújabb tagját, Sammyt. A “születésről” készült videón Natalia kórházi ruhában látható, miközben egy rongybaba orvos foglalkozik vele, Cristian pedig meghatódva áll mellette.

Cristian TikTokon osztotta meg az örömteli hírt, amivel igen vegyes reakciókat váltott ki a közönségből. Míg néhányan gratuláltak, mások nem tudták, hogyan reagáljanak, vagy egyszerűen csak nem akarták elhinni a dolgot. Cristian azonban mindettől függetlenül kitart Natalia mellett, figyelmen kívül hagyva a kritikákat és a trollokat.

Cristian odaadása Natalia iránt, annak ellenére, hogy egy élettelen tárgyról van szó, elgondolkodtat az emberi érzelmek összetettségén és a szerelem határain.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét