Egy merész húzással, amivel megkérdőjelezi a társadalmi szépségszabványokat, egy férfi úgy döntött, megmutatja, milyen következményei lettek a szemén végzett plasztikai műtétnek és az arcából a töltőanyagok eltávolításának. Átalakulását a közösségi oldalán dokumentálta, magával ragadva és megdöbbentve a közönséget.

Plasztiknak akart látszani.

David Kosir a plasztikai sebészet segítségével akarta megvalósítani célját, hogy tökéletesen nézzen ki. A plasztika iránti vonzalma 2019-ben bontakozott ki, mikor elkezdte alkalmazni a töltőanyagokat, majd fokozatosan megszállottá vált. A folyamat során bejárta a világot az ideális kinézet eléréséhez, minden egyes eljárással egyre közelebb kerülve a céljához.

2021 májusa mérföldkő volt számára, hiszen ekkor esett át első plasztikai műtétjén. Kosir célja az volt, hogy “élő fiú Barbie legyen, mint Ken”. A plasztik és hamis iránti rajongása annak éppen ennek tudható be, hiszen számára ez jelentette a szépség csúcsát. Története meggyőző bizonyíték arra, hogy emberek milyen kitartóan képesek küzdeni azért, hogy elérjék a vágyott külsőt.

David Kosir rengeteg pénzt költött a beavatkozásokra.

Kosir nem spórolt, ha a plasztikai beavatkozásokról volt szó. Bevallotta, hogy jelentős összegeket költött a különböző eljárásokra. 100.000 dollárt tett félre ezekre, beleértve többek közt a 14 milliliteres ajakfeltöltést 7500 dollárért, a havonta végzett lézeres szeplőeltávolítást 1200 dollárért, a 10 milliliteres arcfeltöltést 7000 dollárért.

Az orrát 13.000 dollárért csináltatta meg és 33.000 dollárt költött a fogai szépítésére. Kosir szerint az inspirációt számára az jelentette, hogy folyamatosan nézte a fotókat a közösségi oldalakon a gyönyörűen kidolgozott emberekről.

Úgy döntött, eltávolíttatja a feltöltést az arcából.

Tavaly Kosir az egyik videójával került a figyelem középpontjába, melyhez azt írta, “eltávolíttattam az arcfeltöltésemet”. A videóban megmutatta az előtte-utána átváltozást, ami 22 milliós nézettséget ért el.

A nézőket lenyűgözte a látványos változás, csak úgy özönlöttek a dicsérő kommentek. “A legjobb, amit tehetett”, “Sokkal jobban néz ki nélküle, korábban röhejes volt” és “Máris fiatalabbnak látszol, sokkal fiatalosabb vagy”. Túlnyomórészt tehát pozitívan fogadták Kosir döntését, hogy visszatér természetes kinézetéhez.

További beavatkozásokon is átesett.

Az arcfeltöltés eltávolítását követően David Kosir átfogó kozmetikai beavatkozássorozatba kezdett, beleértve a szemeinek szűkebbre szabását, az arc- és szájfelvarrást, saját zsírral való arcfeltöltést. Ezek a műtétek drámai változást okoztak a külsejében, ami sok kommentelőből aggodalmat váltott ki.

Az egyik videóban látható a műtét után duzzadt arca, ám később Kosir megmutatta átalakulásának lenyűgöző eredményét, bizonyítva, hogy meggyógyult és felépült. Rengeteg dicséretet kapott: “Tudod, elsőre nem bíztam ezekben a beavatkozásokban, de most, hogy meggyógyultál, fantasztikusan nézel ki.”

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét