Az anyák általában gyakrabban látják el az “éjszakai műszakot” a gyerekek mellett, mint a párjaik. Kialvatlanok, nincs energiájuk, hiszen nap mint nap azon dolgoznak, hogy a kicsik minden igényét kielégítsék. Egy modern felfogású apuka azonban felismerte annak fontosságát, hogy megosszák a terheket a szülői feladatokban, és az anyák mellett az apák is hozzájáruljanak a gyermekek neveléséhez.

Eden Kim és férje nagyon jó példái a szülői csapatmunkának.

A szülői csapatmunka szívmelengető példája Eden Kim és férje. A káosz ellenére, amit második gyermekük születése óta átélnek, párosuk ügyesen képes navigálni a szülői teendők labirintusában.

Eden TikTok-videóban fejezte ki háláját férje odaadása iránt.

Eden, aki gyakran posztol az életükről TikTokon, úgy döntött, férjére irányítja a reflektorfényt. Kifejezte iránta a háláját a töretlen odaadásáért, és elárulta sikeres szülői együttműködésük titkát. A videóban láthatjuk a férjét, amint gondoskodik a két apróságról. Eden elárulta, milyen áldozatokat hoz azért, hogy ő minden éjjel 8 órát tudjon aludni.

@edenkimofficial My husband makes sure I get 8 hrs of sleep every day. Here’s why… ❤️ #mom #momsoftiktok #momlife #parenting #postpartum ♬ You Found Me – Instrumental Pop Songs


“Amióta megszületett a kisbabánk, a férjem mindennap biztosítja nekem, hogy 8 órát alhassak. Ez azt jelenti, hogy ő hajnali 4-kor kel” – osztotta meg az anyuka. Elmesélte, hogy eleinte bűntudatot érzett emiatt, de férje biztosította, hogy ezt ő akarja így csinálni. Ezt mondta nekem: ‘Annyi teher van, amit cipelsz és én nem tudok. Az alváshiány és az éjszakai felkelések a babához az egyetlen teher, amit át tudok venni tőled.’”

A videó sokakat megérintett.

A TikTok-videó, ami bemutatta az apuka odaadását, hogy levegye felesége válláról az éjszakai szülői feladatok terhét, 5 milliós nézettséget ért el és 860.000 lájkot kapott. A felvétel azokat a pillanatokat örökítette meg, mikor az apuka ügyesen zsonglőrködik a gyerekekkel kapcsolatos teendőkkel.

Sokan dicsérték az apukát: “Fenomenális apa. A fiaid szerencsések, hogy ilyen példát láthatnak maguk előtt” – írta valaki. Másvalaki azt kommentelte: “Ez olyan gyönyörű dolog, és a tény, hogy felismerte, anyaként mennyi mindenen mész át, nagyon megható.”

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét